Esllavissada

Continuen les tasques d’estabilització de la carretera afectada per l’esllavissada de Castell de Mur

Es preveu que les roques s’hagin pogut retirar a finals de juny i que el trànsit es pugui restablir parcial o totalment a mitjans del mes de juliol

per Jordi Ubach, 17 de maig de 2018 a les 10:13 |
Pla mig de l’espectacular esllavissada que es va produir ara fa un mes | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Quan es compleix exactament un mes de l’esllavissada mortal del passat 16 d’abril a la carretera LV-9124, al terme municipal de Castell de Mur, continuen les tasques d’estabilització dels talussos de la carretera, uns treballs que es preveu que estiguin acabats a finals d’aquest mes.

Segons ha informat la Diputació de Lleida, l’ens titular de la via, aquestes tasques d’estabilització són imprescindibles per poder garantir l’entrada a la zona dels equips que hauran de procedir a la retirada de tots els elements que ara bloquegen la calçada. El moviment de terres i de retirada de roques amb maquinària pesada es preveu iniciar la primera setmana de juny amb una durada aproximada de tres setmanes.


Una vegada retirat tot el material es procedirà a la reconstrucció de la carretera amb ferms asfàltics i la reposició dels elements funcionals. Segons l’ens provincial, el trànsit en aquesta carretera es podria restablir parcialment o total a principis de la segona quinzena de juliol.
 

 

Participació