Lleure

Obertes les inscripcions per l'esplai i colònies de la Casa del Sol Naixent

L'entitat trempolina ofereix una proposta lúdica i de qualitat que aquest any incorpora diverses novetats

per Redacció , 11 de maig de 2018 a les 11:49 |
L'esplai d'estiu s'allargarà durant tot l'estiu | La Casa del Sol Naixent
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'entitat trempolina La Casa del Sol Naixent organitza, un any més, l'esplai d'estiu amb l'objectiu de facilitar a les famílies, i especialment als nens i nenes, un espai de lleure de qualitat durant els matins dels mesos de juliol i agost.

L'esplai s'organitza per setmanes, del 25 de juny al 31 d'agost, a excepció de la setmana de colònies, i s'estructura en dos grups: un per a infants de 3 a 5 anys (que hagin cursat P3), al pavelló del Juncar i l'altre, de 6 a 12 anys al Cub. El preu de cada setmana és de 36 euros i les places són limitades.


Aquest estiu, el cinema centrarà la temàtica de l'esplai. Així, al llarg de les nou setmanes, tant infants com monitors faran un repàs als diferents gèneres cinematogràfics, a través de tallers, gimcanes, jocs i mitjançant el teatre, la música i, per descomptat, el cinema. A més, es relacionaran amb les entitats, empreses i propostes que es desenvolupen a la ciutat. Un exemple és el Mostremp, en que els nens i nenes enregistraran un curtmetratge per participar a la secció infantil del festival.

Per tal de facilitar l'accés a totes les famílies, enguany s'estrena un horari d'acollida, amb suplement de 2 euros per setmana, de 8.15h a 9.00h. Així mateix, els infants que participen als cursets de natació de la Regidoria d'Esports de Tremp, tenen l'opció de combinar l'activitat amb l'esplai, ja que en el cas que les famílies ho comuniquin s'anirà a recollir als inscrits a la piscina municipal, una vegada finalitzades les classes.


A més, l'entitat també organitza les colònies d'estiu per a nens i nenes de 6 a 14 anys. Enguany, serà la casa de colònies Mas Coromina, de la Garrotxa, qui acollirà el grup trempolí del 28 de juliol al 5 d'agost. En aquest cas, el preu és de 320 euros i, de la mateixa manera que per a l'esplai, es pot trobar el formulari d'inscripcions al seu blog.  
 

 

Participació