La Diputació de Lleida organitza un 'Instawalk' al Parc Natural de l'Alt Pirineu

La sortida tindrà lloc el diumenge 27 d'octubre i durant tot el cap de setmana els inscrits podran gaudir de diferents activitats al Pallars Sobirà

per Pallars Digital , 22 d'octubre de 2013 a les 09:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'octubre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Diputació de Lleida, mitjançant el seu Patronat de Turisme, posa en marxa per al diumenge 27 d'octubre una nova acció de promoció i difusió dels atractius turístics del Pirineu de Lleida a través de les imatges captades pels instagramers d'arreu de Catalunya que s'inscriguin a la trobada. En aquesta ocasió s'ha programat una sortida al Parc Natural de l'Alt Pirineu. L'acció que impulsa el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i porta per nom 'Instawalk al Parc Natural de l'Alt Pirineu', compta amb la col·laboració del mateix Parc de l'Alt Pirineu, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i Igers Lleida.
 
Tots els Igers que vulguin participar en aquesta descoberta del Parc Natural de l'Alt Pirineu i penjar les seves millors imatges als mitjans socials podran gaudir d'una estada de cap de setmana a la comarca del Pallars Sobirà amb unes condicions econòmiques molt atractives i la sortida el diumenge 27 d'octubre al Parc Natural de l'Alt Pirineu amb un vehicle 4x4 des de Tavascan fins al Pla de Boavi i la presa de Montalto. El diumenge a la tarda, després de gaudir d'un dinar típic pallarès ofert pel Consell Comarcal del Pallars Sobirà i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, s'ha programat una visita cultural opcional al poble de Tavascan, amb visita al Centre d'Interpretació de l'Aigua i a la central subterrània situada al mateix municipi.
 
Per al dissabte s'han programat visites als diferents museus i formatgeries de la Vall d'Àssua i el Batlliu de Sort (el Museu el Camí de la Llibertat, la formatgeria del Tros de Sort, la formatgeria la Peça d'Altron, el Museu de les Papallones de Catalunya a Pujalt i el Museu dels Pastors de la Vall d'Àssua) i gaudir de la Fira de la Tardor que se celebra a Tírvia el mateix 26 d'octubre, dedicada a artesania i als productes agroalimentaris locals.
 
Els organitzadors han previst un nombre màxim d'inscrits de 30 persones. El període d'inscripció es va obrir el divendres passat, dia 11 d'octubre. La informació de tota l'acció promocional es pot consultar a l'adreça següent:   www.aralleida.cat/instawalkaltpirineu
 
Aquesta és la segona acció promocional del Pirineu de Lleida que organitza directament el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida aquest any 2013. La primera sortida va tenir lloc el mes d'abril al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Aquella vegada van participar en l'acció una trentena d'instagramers i  posteriorment es va organitzar una exposició amb les millors fotografies al pati de l'Institut d'Estudis Ilerdencs el mes de  maig.