Zombie Surival

La segona edició del Zombie Survival de Tremp ja té nova data

La ciutat viurà una nova apocalipsi zombie el 31 de març

per Redacció, 13 de març de 2018 a les 10:53 |
Dos participants del Zombie Survival intentant superar un infectat | Llibert Cases
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Tremp ja ha trobat una nova data per celebrar el Zombie Survival. Serà el 31 de març a partir de les set de la tarda. Es tracta d'una gimcana nocturna ambientada en una apocalipsi zombie on els jugadors han d'aconseguir superar un seguit de proves, individualment o per equips. 

La complicació d'aquest joc de rol nocturn és evitar quedar eliminat pels nombrosos zombies que voltaran per la ciutat. Quan un jugador és eliminat, pot decidir si segueix al joc passant a ser zombie. Aquesta característica fa que cada vegada sigui més complicat assolir els objectius que marca l'organització. 


Les proves i el guió de l'activitat estan creades per dos joves trempolins aficionats als jocs de rol. Els personatges són interpretats per actors i actrius de les companyies de teatre de Tremp, A Galet i Teatremp. L'ambientació i caracterització, un dels aspectes més importants del joc, corre a càrrec de Neus Uroz i el seu equip. 

El joc mou, entre voluntaris i participants, més d'un centenar de persones. Els interessats en jugar han de fer efectiva la inscripció abans del 23 de març en aquesta pàgina web. La segona edició del Zombie Survival s'havia de celebrar al novembre, però l'Ajuntament va ajornar l'activitat fins a trobar una nova data. 

 

Participació