Pagesia

El Pallars torna a participar a la tercera edició de «Benviguts a Pagès»

El cap de setmana del 9 i 10 de juny, Catalunya tindrà una nova oportunitat per redescobrir el món de la pagesia

| 09/03/2018 a les 10:49h
Arxivat a: Societat, Benvinguts a pagès, pagesia, pagesos, ramaders, ramaderia, Agricultura
Uns nens visitant una explotació porcina
Uns nens visitant una explotació porcina | Benvinguts a Pagès
Els pagesos i ramaders del Pallars tornaran a obrir les seves portes en la tercera edició del programa Benvinguts a Pagès, que organitza el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat. El cap de setmana del 9 i 10 de juny, Catalunya tindrà una nova oportunitat per redescobrir el món de la pagesia, trepitjar el territori, conèixer l’origen dels productes alimentaris que consumim cada dia. 

Unes 30.000 persones es van desplaçar pel territori català en les dues edicions anteriors per viure una experiència lúdica per triar entre una àmplia oferta d’activitats paral·leles, com poden ser tallers de cuina, fires gastronòmiques, rutes, visites guiades, concursos, debats o festivals de gastronomia i música, entre d’altres.

Compta amb la complicitat de restaurants i allotjaments que també fan la seva oferta especial vinculada al territori i als productes de proximitat, i tant el Pallars Jussà com el Pallars Sobirà en tenen una representació destacada.

Benvinguts a Pagès és una iniciativa de la Generalitat, a través del Departament d’Agricultura, Pesca i Alimentació, de l’Agència Catalana de Turisme i de la Fundació Alícia, amb la col·laboració dels Consells Comarcals, Consorcis i Oficines de Turisme i nombroses entitats i associacions del sector.
 

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
L’estiu s’estrena aquest dijous amb temperatures pròpies de l'estació
L’estiu s’estrena aquest dijous amb temperatures pròpies de l'estació | Emili Vilamala
01/01/1970
L’estació més càlida de l'any comença aquest dijous a les 12:07h amb temperatures que poden fregar els 35ºC al Pallars Jussà
Imatge de la jornada que ha tingut lloc aquest dimarts a Sort
Imatge de la jornada que ha tingut lloc aquest dimarts a Sort | Raquel Serrat
01/01/1970
La Generalitat anuncia que ha deixat de prioritzar les aportacions de menjar als canyets, ja que el voltor ja no és una espècie amenaçada a Catalunya
Imatge de la roda de premsa duta a terme aquest dimarts
Imatge de la roda de premsa duta a terme aquest dimarts | ACN
01/01/1970
Hostalers i càmpings reclamen consensuar un pla estratègic que inclogui, al menys, una via ràpida que enllaci ambdós territoris | Aposten per la C-13 com a carretera que vertebrés les comunicacions a la demarcació de sud a nord i de nord a sud
Ramon Cotarelo va ser el convidat i el gastrònom de l’any
Ramon Cotarelo va ser el convidat i el gastrònom de l’any | La Xicoia
Jordi Ubach
01/01/1970
Lola Diu, Sergi de Meià, el celler Batlliu de Sort, Pepe Raventós i Ramon Cotarelo han estat els premiats de l’11è sopar de la Xicoia d’Or