Pagesia

El Pallars torna a participar a la tercera edició de «Benviguts a Pagès»

El cap de setmana del 9 i 10 de juny, Catalunya tindrà una nova oportunitat per redescobrir el món de la pagesia

per Redacció, 9 de març de 2018 a les 10:49 |
Uns nens visitant una explotació porcina | Benvinguts a Pagès
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els pagesos i ramaders del Pallars tornaran a obrir les seves portes en la tercera edició del programa Benvinguts a Pagès, que organitza el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat. El cap de setmana del 9 i 10 de juny, Catalunya tindrà una nova oportunitat per redescobrir el món de la pagesia, trepitjar el territori, conèixer l’origen dels productes alimentaris que consumim cada dia. 

Unes 30.000 persones es van desplaçar pel territori català en les dues edicions anteriors per viure una experiència lúdica per triar entre una àmplia oferta d’activitats paral·leles, com poden ser tallers de cuina, fires gastronòmiques, rutes, visites guiades, concursos, debats o festivals de gastronomia i música, entre d’altres.


Compta amb la complicitat de restaurants i allotjaments que també fan la seva oferta especial vinculada al territori i als productes de proximitat, i tant el Pallars Jussà com el Pallars Sobirà en tenen una representació destacada.

Benvinguts a Pagès és una iniciativa de la Generalitat, a través del Departament d’Agricultura, Pesca i Alimentació, de l’Agència Catalana de Turisme i de la Fundació Alícia, amb la col·laboració dels Consells Comarcals, Consorcis i Oficines de Turisme i nombroses entitats i associacions del sector.
 

 

Participació