anglès

Més de 1.000 alumnes al cicle de teatre en anglès del Pallars Jussà

Organitzat pels Serveis Educatius del Pallars i patrocinat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà

per Redacció , 21 de febrer de 2018 a les 11:55 |
Imatge d’una de les sessions a l’Espai Cultural La Lira | Serveis Educatius del Pallars
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Més d’un miler d’alumnes de tots els centres de primària i secundària del Pallars Jussà, de 3r de primària fins a 2n de Batxillerat, FP, Escola d’Adults i EOI, han gaudit els darrers mesos de sessions de teatre en anglès. El cicle es va iniciar el dia 20 d’octubre amb obres per primària i es va acabar el passat divendres amb obres per als alumnes de secundària. S'ha realitzat a l'espai cultural La Lira de Tremp i al Centre Cívic la Pobla de Segur.  

El teatre en anglès és una activitat anual que es realitza des de fa 6 anys a la comarca i que permet a l’alumnat treballar les habilitats lingüístiques en anglès a partir de la posada en escena de l’obra i del material didàctic complementari que l’acompanya i que es treballa prèviament a l’aula.

 
Aquesta activitat, que s’inclou dins del Pla Comarcal JussàEducació, té un cost de 3.000 euros. Els alumnes aporten 2 euros i la resta és costejat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà. El transport per desplaçar a l'alumnat a Tremp és a càrrec també del Consell Comarcal.

 

 

Participació