inversió

La Diputació de Lleida millorarà l'accés a Sant Salvador de Toló

Rehabilitarà el pont de la carretera L-912 que uneix la població amb el cap de Comiols

per Redacció, 12 de gener de 2018 a les 11:09 |
La Diputació destinarà 86.000 euros en l'actuació | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Diputació de Lleida millorarà l'accés a Sant Salvador de Toló, al municipi de Gavet de la Conca. En concret ho farà en el tram de carretera que uneix el cap de Comiols (C-1412b) i la població, per la L-912. La Diputació destinarà més de 86.000 euros en la rehabilitació i reforç de l'estructura del pont ja existent.

Aquesta és una de les deu actuacions que la Diputació té previst executar properament. Unes actuacions que tenen un cost de 8,4 milions d'euros. El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha destacat el compromís de la institució a l’hora d’executar obres i actuacions per tal de millorar les carreteres que són competència de la institució i que formen part de l’entramat de comunicació de les comarques de Lleida.


L'actuació a Sant Salvador de Toló s'uneix a les tasques de la carretera de Gavet de la Conca a Sant Serni. La Diputació ha aprovat el projecte i l’estudi d’impacte ambiental per al condicionament i millora de més de tres quilòmetres de la carretera LV-9123. En l’actualitat, la Diputació de Lleida té més de 815 quilòmetres de carreteres de la seva titularitat. 

 

Participació