corporatiu

Les alertes de Pallars Digital, al teu mòbil

L’aplicació permet consultar el diari i configurar les alertes amb les notícies més destacades del Pallars

per Redacció, 4 de gener de 2018 a les 13:44 |
Aplicació de NacióDigital per a telèfons mòbils | Adrià Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
► Disponible per Google Play i APPStore ◄

Us recordem que Pallars Digital posa a disposició de tots els seus lectors una aplicació per a telèfons mòbils amb l’objectiu de facilitar l’accés a la informació i el seguiment de l’actualitat. Els usuaris, a més, podran configurar alertes per rebre notificacions en temps real de les notícies més importants tant del Pallars com de l'actualitat nacional.


Trobareu l'aplicació "Nació Digital: Diari català i independent" tant per a terminals Android com iPhone mitjançant la Play Store o la AppStore del vostre dispositiu. L'aplicació està disponible per a telèfons mòbils, però també es pot instal·lar a l'iPad filtrant a l'AppStore entre les aplicacions per a iPhone.

Com funciona?

Un cop descarregada l'APP, haurem d'entrar a l'aplicació i prémer sobre el símbol de l'engranatge per tal d'editar la configuració. D'entre totes les "Edicions" que hi apareixen, caldrà seleccionar la opció "Pallars". D'aquesta manera, cada cop que accedim a l'aplicació, s'obrirà automàticament la portada de Pallars Digital.

L'aplicació, a més, ens permet activar les alertes de les notícies més destacades del Pallars. Per fer-ho, cal entrar a "Configurar", situat dins l'apartat "Alertes", i activar novament la casella "Pallars". Si tens qualsevol dubte o consulta, t'ajudem a instal·lar-la enviant un correu a [email protected].


► Disponible per Google Play i APPStore ◄

 

Participació