Ferro

Alins participarà en un programa per promoure el patrimoni del ferro

Pirineus de Ferro inclourà la participació de 10 administracions tant catalanes com franceses

per Redacció, 14 de novembre de 2017 a les 10:32 |
Es vol crear una xarxa de ciutats vinculats al ferro | Boscos de Ferro
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament d'Alins participarà en un projecte transfronterer per promoure el patrimoni relacionat amb el ferro que es desenvoluparà en els pròxims tres anys. Amb el nom de PYRFER – Pirineus de Ferro, el programa inclou la participació de 10 administracions a banda i banda de la frontera pirinenca i comptarà amb un pressupost de més de dos milions d'euros

El 65% del cost es finançarà amb una subvenció del programa europeu Poctefa de la Comunitat de Treball dels Pirineus. També es vol avançar en la creació d'una xarxa de ciutats vinculades a l'activitat del ferro.


El proper 1 de desembre es presentarà el projecte PYRFER en un acte públic amb la presència de les diferents autoritats implicades. Feia més d'un any i mig que s'hi treballava per poder aconseguir aquest ajut en la segona convocatòria del programa europeu Poctefa. El projecte ha rebut una puntuació destacable, 83,29 punts d'un total de 100. 
 

 

Participació