anglès

​Més de 1.000 alumnes participen al cicle de teatre en anglès del Jussà

Organitzat pels Serveis Educatius del Pallars i patrocinat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà

per Redacció , 17 de maig de 2017 a les 09:40 |
Els alumnes de Primària a l'Espai Cultural La Lira | Serveis Educatius del Pallars
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de maig de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un miler d'alumnes dels nou centres de primària i secundària del Pallars Jussà, des de 3r de Primària fins a 2n de Batxillerat, FP, Escola d'Adults i EOI, han gaudit les darreres setmanes d'un nou cicle de teatre en anglès. El cicle es va iniciar el dia 3 de març amb dos obres per Secundària i ha acabat avui amb dos representacions per Primària de l'obra Robin Hood.

El teatre en anglès és una activitat anual que permet a l'alumnat treballar les habilitats lingüístiques en anglès a partir de la posada en escena de l'obra i del material didàctic complementari que l'acompanya i que es treballa prèviament a l'aula. Es realitza des de fa 15 anys i enguany s'ha desenvolupat a l'Espai Cultural La Lira de Tremp i al Centre Cívic la Pobla de Segur.


Aquesta activitat, que s'inclou dins del Pla Comarcal JussàEducació, té un cost de 3.000 euros costejats pel Consell Comarcal del Pallars Jussà i l'aportació de 2 euros per part dels alumnes de la comarca. El transport per desplaçar a l'alumnat a Tremp és a càrrec també del Consell Comarcal.
 

 

Participació