dis la teva!

Per la continuïtat del Departament de Lupus de la Vall d'Hebron

per Redacció , 2 de gener de 2017 a les 12:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de gener de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els pacients de l'hospital Vall d'Hebron estan indignats i preocupats davant la situació en què es troba la Unitat de Medicina Interna, concretament el Departament de Lupus.
 

El Dr. Josep Ordi i Ros s'acaba de jubilar. El treball del Dr. Ordi ha quedat demostrat d'una forma excepcional. Ha estat capdavanter mundial en la seva especialitat i ha demostrat sempre la seva vàlua, tant en la seva qualitat científica com humana.
 

Els pacients demanen la continuïtat d'aquest departament amb la Dra. Fina Cortés Hernández, tal i com se'ls va prometre i per ser membre de l'equip del Dr. Ordi Ros. Aquest departament no es pot perdre ni malmetre, ha de continuar. Els pacients del Dr. Ordi no poden quedar desemparats, es tracta d'una malaltia crònica, que afecta al sistema autoimmune i ataca a òrgans vitals.
 
El Dr. Ordi es va entregar fermament en la investigació d'aquesta malaltia. El mateix farà la Dra. Cortés, que ja porta 10 anys treballant a l'equip, coneixent així, els pacients, la malaltia i el tractament.
 
Hi va la salut, la vida, d'aquestes persones, de cap manera se les pot deixar desemparades. La dedicació completa del Dr. Ordi ha de seguir endavant. Cal una resposta efectiva per part de l'administració.

Palmira Gabernet
Amics de Sant Beado

 

Participació