educació

El 15è Pla Comarcal JussàEducació disposarà de més de 100 activitats

Per a tot l'alumnat dels 17 centres educatius del Pallars Jussà, amb més de 30 institucions implicades

per Redacció , 1 de desembre de 2016 a les 11:46 |
Coral Regí, durant la seva conferència en l'acte inaugural | CRP
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de desembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Epicentre de Tremp ha acollit aquest dimarts al presentació del 15è Pla Comarcal JussàEducació, que enguany conté més de 100 activitats per a l'alumnat, el professorat i la comunitat educativa, ofertes i finançades per ajuntaments, institucions públiques i entitats. Es tracta d'una eina didàctica de suport als ensenyaments que connecta l'escola, el currículum i el territori.

JussàEduca va començar l'any 2002 oferint una dotzena d'activitats amb l'objectiu de promoure el coneixement del patrimoni cultural i natural de la comarca entre l'alumnat dels centres educatius. 


Enguany, entre les activitats en espais museístics, equipaments, espais històrics exposicions o teatres, destaquen com a novetats les centrades en l'emprenedoria, maletes de robots per infantil i cicle inicial, noves propostes de cinema, visites al moli de l'oli i taller de forja a Llimiana, nova proposta de l'Arxiu comarcal i la conferència Educar per projectes. De l'escola que ensenya a l'escola que aprèn a càrrec de Coral Regí, directora de l'escola Virolai de Barcelona.
 

Van intervenir a l'acte el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerès; el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, i l'alcalde de Tremp, Joan Ubach. La directora del Centre de Recursos Pedagògics (CRP) del Pallars Jussà, Maria Tohà, va presentar les novetats pels present curs.

 

Participació