El Pallars Jussà celebra les II Jornades d’Actualització en Infermeria

L'objectiu d'aquesta activitat és esdevenir un lloc de reflexió i d’intercanvi de coneixement, entre d'altres

per Redacció , 6 d'abril de 2016 a les 17:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Demà dijous 7 d’abril de 15.30 a 20.30 hores, tindran lloc les II Jornades d’Actualització en Infermeria de l’Hospital Comarcal del Pallars, gestionat per l’empresa pública Gestió de Serveis Sanitaris, a l’Epicentre del Consell Comarcal del Pallars Jussà a Tremp, després de l’exel·lent rebuda de la primera edició.

L’objectiu d’aquestes jornades és esdevenir un lloc de reflexió, d’intercanvi de coneixement, i de punt de partida per buscar i facilitar més espais de trobada entre els professionals dels diversos serveis del centre. També volen que col·laborin aportant les seves experiències en forma de pòster.


La conferència inaugural, titulada “l’ètica del tenir cura a partir de la novel·la. La mort d’Ivan Ilitx”, anirà a càrrec de la responsable del Departament d’Infermeria de l’Institut Borja de Bioètica, la Dra. Ester Busquets.

A continuació s’iniciaran tres taules rodones: actualització en patologia respiratòria, maternoinfantil, i sistema circulatori. Totes elles comptaran amb ponents experts en el tema i membres de l’Hospital. Finalment, la presidenta dl Grup de Treball d’Infermeria de l’Hospital Comarcal del Pallars Jussà, Cristina Subias, serà l’encarregada de fer la cloenda.

 

Participació