Teatre en anglès al Pallars Jussà per més de 1.000 alumnes

Organitzat pel Servei Educatiu dels Pallars i patrocinat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà

per Redacció, 7 de desembre de 2015 a les 11:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Una de les sessions a La Lira de Tremp. Foto: CNL


Un miler d'alumnes dels nou centres de primària i secundària de tot el Pallars Jussà, de 3r de primària fins a 2n de Batxillerat, FP, Escola d'Adults i EOI, han gaudit de teatre en anglès. El cicle es va iniciar el dia 6 d'octubre amb tres obres per primària i ha acabat el 3 de desembre amb dues representacions per secundària. El teatre en anglès és una activitat anual que, des de fa 14 anys, permet a l'alumnat treballar les habilitats lingüístiques en anglès a partir de la posada en escena de l'obra i del material didàctic complementari que l'acompanya i que es treballa prèviament a l'aula.


Aquesta activitat, que s'inclou dins del Pla Comarcal JussàEducació, té un cost de 3.000 euros costejats pel Consell Comarcal del Pallars Jussà i l'aportació de 2 Euros per part dels alumnes de la comarca. El transport per desplaçar a l'alumnat a Tremp és a càrrec també del Consell Comarcal. S'ha realitzat a l'espai cultural La Lira de Tremp i a la Sala polivalent de l'Escola Els Raiers de la Pobla de Segur.

 

Participació