Producte local

​Nou premi europeu de les perles de ratafia dels Raiers de la Pobla de Segur

L'empresa productora, Licors Portet, ha aconseguit 51 reconeixements en concursos internacionals des del 2011

per Redacció, 4 d'agost de 2021 a les 08:15 |
Àngel Portet, responsable de Licors Portet, provant les perles de ratafia | ACN
Les perles de ratafia dels Raiers de la Pobla de Segur van ser reconegudes com el millor tast al concurs European Food Gift Challenge, que va tenir lloc a Coimbra (Portugal) el 30 de juliol. Aquest certamen premia l'artesania relacionada amb l'alimentació i el seu objectiu és donar suport i visibilitat internacional als productors agroalimentaris locals que fabriquen articles únics relacionats amb les tradicions culinàries de les regions europees.

Des del 2011, l'empresa que produeix aquestes perles, Licors Portet 1883, ha aconseguit 51 premis en concursos internacionals a Brussel·les, Frankfurt, Anglaterra, Estats Units, País Basc o Catalunya.


A la cita de l'European Food Gift Challenge s'hi presenten productes locals d'alimentació i productes relacionats amb l'alimentació d'alta qualitat prèviament seleccionats en competicions d'arreu d'Europa.


"La singularitat de cada producte prové del significat històric que cadascú manté dins de les seves regions i, per tant, tots els productes presentats innoven per animar les generacions futures a mantenir vives les tradicions alimentàries", va assenyalar el jurat de l'edició.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

 

Participació