Seguretat viària

Instal·laran un radar mòbil a la Pobla de Segur

Forma part d'una campanya dels vigilants municipals per reforçar la seguretat viària

per Redacció, 28 de juliol de 2021 a les 08:10 |
Els carrers de la Pobla de Segur | Ajuntament de la Pobla de Segur
Els vigilants municipals de la Pobla de Segur portaran a terme, del 2 al 8 d’agost, una campanya de control de velocitat dels vehicles mitjançant la instal·lació d’un radar mòbil.

L’objectiu principal d’aquesta campanya és fer un estudi de la velocitat de circulació dels vehicles dins del municipi, per tal de millorar la seguretat viària del nucli urbà. El radar mòbil s’instal·larà en diferents emplaçaments del nucli urbà. Els criteris per decidir aquestes ubicacions combinen les dades derivades de l’anàlisi de la sinistralitat al municipi, de detecció d’excés de velocitat per part dels vigilants i per demandes veïnals.


Des de l’Ajuntament es recorda la importància de respectar els límits de velocitat establerts i la necessitat d’adaptar la conducció a les condicions de seguretat de la via. Aquests controls de velocitat estan dirigits a detectar i denunciar aquells vehicles que superin, dins dels marges legals establerts, la velocitat permesa en el municipi (50 km/h, excepte en les vies en que s’indica una velocitat inferior); amb la voluntat de millorar la qualitat de vida dels ciutadans de la Pobla de Segur.

Les dades obtingudes en aquests controls es recolliran en un informe que permetrà analitzar i proposar altres mesures complementàries de pacificació del trànsit.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

 

Participació