turisme

El Jussà acull un «benchmark» d'enogastronomia de diferents cellers catalans

L'acció, de caràcter informatiu, té com a objectiu conèixer destinacions de turisme gastronòmic a Catalunya

per Redacció, La Pobla de Segur | 1 de juliol de 2021 a les 13:46 |
Imatge de la visita al celler Castell d'Encús | Ara Lleida
Propietaris, enòlegs i representants d'una vintena de cellers de vins i caves de Catalunya, com també productors de cervesa, van participar ahir en un benchmark d'enogastronomia al Pallars Jussà. L'acció, organitzada per l'Agència Catalana de Turisme i en col·laboració amb el Patronat de Turisme de Lleida i el Consell Comarcal del Pallars Jussà, té com a objectius conèixer destinacions de turisme gastronòmic de Catalunya, les bones pràctiques i experiències d'èxit arreu del territori i afavorir el treball en xarxa i cooperació.

En aquest sentit, s'han fet visites guiades i tasts al celler Castell d'Encús, a Talarn, i a la cerveseria C-Tretze Pirineus i la fàbrica Licors Portet de la Pobla de Segur. Els participants han visitat també l'Epicentre de Tremp i Centre de Visitants del Geoparc Orígens. Aquesta és una de les accions que inclou el pla d'accions anual del programa Enogastronomia de l'Agència Catalana de Turisme, que engloba les marques Enoturisme Catalunya, Hotels Gastronòmics i Experiències Gastronòmiques, i que compta amb la participació del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

 

Participació