gastronomia

«Al teu gust» comparteix experiències i expectatives amb «Pon Aragón en tu mesa»

Una representació pallaresa visita els vivers d’Adecuara, el procés de creació de la futura DO de l’oli d’oliva del Somontano i altres projectes

per Redacció, 1 de juny de 2021 a les 11:55 |
La delegació pallaresa desplaçada a l’Aragó | Al teu gust
Una representació tècnica i d’entitats privades del Pallars Jussà s’ha desplaçat a l’Aragó per compartir diferents experiències de desenvolupament econòmic rural amb Pon Aragón en tu mesa, una iniciativa similar a la pallaresa Al teu gust, aliments del Pallars. L’intercanvi va tenir lloc els dies 18 i 19 de maig i en el decurs de les jornades es van visitar els vivers d’Adecuara, on es van conèixer diverses experiències de productors usuaris; el procés de creació de la futura DO de l’oli d’oliva del Somontano, i els projectes Ixorigué i E-barana a càrrec del director de l’Escola de Negocis del Pirineu (ESNEPI).

Així mateix, l’equip tècnic de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tremp va explicar l’evolució del programa Al teu gust, aliments del Pallars i les accions en que s’han de començar a treballar en els propers mesos.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

 

Participació