obres

Comencen les obres de millora de les vies d'accés a nuclis del Pallars Jussà

El pla té un pressupost de 298.000 euros i inclou actuacions als 14 municipis de la comarca

per Redacció , 17 de novembre de 2020 a les 09:17 |
Les obres de millora ja han començat al municipi de Gavet de la Conca | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha començat aquests dies les obres incloses al Pla d'Actuacions de millora i manteniment de camins de la xarxa veïnal finançat pel Departament de Territori i Sostenibilitat amb un pressupost total de 298.367 euros. El pla inclou actuacions als 14 municipis de la comarca i els recursos s'han distribuït de forma proporcional segons el nombre de quilòmetres de camins d'accés a nuclis amb què compta cada municipi segons l'inventari comarcal.

Entre les actuacions més destacades que inclou el projecte s'hi troba la millora de la via que uneix la cruïlla d'Aulàs al Castellet, al municipi de Tremp, amb un pressupost de 40.462 euros. També s'intervindrà en la millora del paviment del camí de Puigcerver, nucli del municipi de Senterada amb un pressupost d'11.558,04 euros i una actuació similar es durà a terme al camí que uneix els nuclis de Puigverd de Tremp i Vilamolat de Mur al municipi de Castell de Mur amb un pressupost d'11.404,09 euros.


Segons ha indicat el president del Consell Comarcal, Josep Maria Mullol, aquestes obres suposaran una millora qualitativa en la xarxa viària local de la comarca, però considera que cal que aquest pla torni a tenir una periodicitat anual si es vol evitar una major degradació d'aquest tipus de vies. A més dels treballs en els diferents termes municipals, també està prevista una actuació d'abast comarcal que consistirà en el manteniment i millora del camí de l'entorn de l'embassament de Sant Antoni amb un pressupost de 9.722 euros.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

 

Participació