sexualitat

​Novembre de les sexualitats i les relacions sanes al Pallars Sobirà

El Consell Comarcal se suma al Dia Internacional contra la violència envers les dones amb la programació de diferents activitats

per Redacció , 21 de novembre de 2019 a les 11:04 |
Aquest dimecres 20 de novembre ha estat el Dia Internacional de la memòria trans i el proper 25 de novembre se celebra el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. És per aquest motiu que el Consell Comarcal del Pallars Sobirà s’ha volgut sumar a aquesta commemoració amb la programació de diferents activitats arreu de la comarca.

Des del 17 de novembre i fins el 3 de desembre, s’hi han organitzat una desena d’activitats vinculades a la sexualitat i les relacions sanes, adreçades a tots els col·lectius i en diferents formats, amb l'objectiu d'arribar a tota la població. Des del Consell Comarcal es treballa “per una mirada en positiu, educadora i sensibilitzadora que promogui canvis en la manera d'entendre la sexualitat i les relacions”, amb l'objectiu d'incidir en l'eradicació de la violència masclista. 


Dins el programa destaquen projeccions, tallers de sexualitat per l'alumnat de 1r i 2n d'ESO, tallers de defensa personal i micromasclisme per l'alumnat de 3r i 4t d'ESO d'ambdós instituts de la comarca, un espai sobre sexualitat obert a tothom amb una sextruck, un taller de defensa personal obert a tothom, xerrades sobre relacions sanes versus tòxiques i sobre violència masclista i una exposició sobre violència masclista.
 

Consulta el programa complet en aquest enllaç

 

Participació