esquí

L’estació de Tavascan obrirà portes el 6 de desembre

L’Estació de muntanya potencia la seva presència en diferents esdeveniments relacionats amb el sector

per Redacció , 12 de novembre de 2019 a les 11:27 |
Les darreres nevades han deixat els primers gruixos a Tavascan | Tavascan
L’Ajuntament de Lladorre i l’estació d’alta muntanya de Tavascan segueixen impulsant la seva presència en diferents certàmens. Aquest passat cap de setmana l’estació ha comptar amb un estand amb tots els seus atractius a la Fira de Muntanya de Catalunya, celebrada a Vic, una de les més especialitzades en el sector. Tavascan també ha estat present al Skimetraje de Pamplona, un festival de curtmetratges de neu.

L’estació explica que la finalitat de participar en aquests espais és reforçar el coneixement dels diferents potencials que té el municipi en qualsevol estació de l’any. Seguint aquest impuls, la setmana passada l’estació també va comptar amb un estand a la Fira +KNeu d’Arenys de Mar.


Obertura de portes el 6 de desembre

L’estació de Tavascan ha avançat que té previst obrir les seves instal·lacions el proper 6 de desembre, sempre que les condicions siguin favorables com es preveu i les pistes siguin practicables tant per l’alpí com pel nòrdic.


Pel que fa a les estacions de SkipallarsEspot preveu obrir també el 6 de desembre. Port Ainé, en canvi, serà la primera estació pallaresa en obrir el seu domini esquiable i preveu fer-ho el 29 de novembre. Totes dos estacions fixen el tancament de la temporada d’hivern al dia 13 d’abril.

Pel que fa a les novetats, Port Ainé ha ampliat els seus canons i, a partir d’aquest hivern, l’estació passarà a tenir 11 pistes innivades i 12,9 quilòmetres innivats.

 

Participació