residus

El Jussà incorpora millores en les deixalleries comarcals

S’han incorporat millores i s’ha contractat un operari a la deixalleria de la Pobla de Segur

per Redacció , 27 d'agost de 2019 a les 11:09 |
La deixalleria de la Pobla de Segur ha incorporat un operari | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha aplicat diverses millores a les deixalleries de Tremp i la Pobla de Segur per a reforçar-ne l’ús, oferir un millor servei als usuaris i optimitzar-ne l’explotació. 

La deixalleria ubicada a Tremp ja compta amb l’adquisició de nova maquinària com el rodet compactador per a fusta, que reduirà fins a quatre setmanes el trasllat de residus i incrementarà la vida útil de les instal·lacions. També s’ha adquirit un programa informàtic que permetrà una administració més òptima dels serveis i varis contenidors per a la millora del procés de gestió de residus. 


A més, es preveuen actuacions a la deixalleria de la Pobla de Segur on s’hi contempla l’adequació de la senyalització, la millora de la porta d’entrada i de l’oficina i la modificació de la instal·lació elèctrica. El president del Consell Comarcal, Josep Maria Mullol, ha assegurat que reforçar aquestes instal·lacions permet oferir millors prestacions d’un servei bàsic per a la ciutadania. 

Precisament per a garantir un servei de qualitat s’ha incorporat un operari a la deixalleria de la Pobla de Segur, el qual ja havia estat contractat pel Consell Comarcal amb els programes de la Garantia Juvenil i que degut al fruit del bon resultat, l’Ajuntament de la Pobla de Segur ha decidit garantir-ne la continuïtat. 


El Consell realitza una gestió integral dels residus municipals, per delegació dels 14 municipis que integren la comarca, en dos deixalleries. Aquestes instal·lacions estan ubicades una a Tremp que alhora actua com a planta de transferència de paper i envasos, i una a la Pobla de Segur, que es gestiona conjuntament amb l’Ajuntament del municipi. Les diferents actuacions en aquests espais, han estat subvencionades per l’Agència de Residus de Catalunya.

 

Participació