socis

Ja tenim guanyador de la visita per a dos persones amb tast de vins al celler Castell d’Encús!

Implica’t i col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per als socis del diari

per Redacció, 25 de juny de 2019 a les 11:59 |
Les vinyes de Castell d'Encús, amb Talarn i Tremp al fons | Castell d'Encús
Ja tenim el nom de la persona guanyadora del sorteig de socis del mes de juny de Pallars Digital, consistent en una visita per a dos persones amb tast de vins al celler Castell d’Encús. L'afortunat, escollit mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dimarts al migdia, és Lluís R. (Tremp). Enhorabona!

L’origen de Castell d'Encus es degut a l’impacte que va tenir el lloc sobre Raül Bobet, l’any 2001, quan cercava terrenys que poguessin minvar els efectes a la vinya del canvi climàtic. L’elevació de la finca (a uns 850-1.000 metres, al terme de Talarn) en una àrea de bona exposició solar i vorejada d’una important massa boscosa juntament amb una vessant històrica que compta amb una ermita i antics trulls de fermentació de raïm picats a la pedra pels monjos hospitalers (s.XII), fan del lloc un entorn privilegiat i màgic.

El celler, que ven els seus productes d’una excel·lent qualitat arreu del món, ha estat el primer en utilitzar en tots els seus processos la transferència calor fred de l’energia geotèrmica en un esforç per minvar la despesa energètica i per tant l’impacte mediambiental. El celler també ha estat dissenyat a fi de que funcioni per gravetat en tots els seus processos, i compta amb la tecnologia enològica més avançada.
 

Raül Bobet, en un dels cups de pedra del celler. Foto: Castell d'Encús


Per només 3 euros al mes!

Aquest sorteig forma part de la campanya d'associats de Pallars Digital. Hi han participat un total de 50 persones, les que estan actualment associades al diari. A la resta, us animem a fer-vos socis i col·laborar amb nosaltres! Per només 3 euros al mes (36 euros/any) aconseguireu, pel simple fet de ser socis, avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari.

Fer-se soci de Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 

Proper sorteig: juliol

El proper sorteig tindrà lloc el mes de juliol, com sempre, al voltant del dia 20. A principis del mateix mes desvetllarem el contingut del sorteig. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja són socis i els que se’n facin abans del proper dia 20 de juliol. Molta sort!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Participació