cultura

​Miquel Àngel Cullerés, nou director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida

Cullerés havà estat director dels serveis d'Ensenyament en l'anterior mandat i ara substitueix Josep Borrell, que s'ha jubilat recentment

per Redacció, 24 de maig de 2019 a les 11:21 |
Miquel Àngel Cullerés, en imatge d’arxiu | ACN
Miquel Àngel Cullerés és el nou director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Lleida en substitució de Josep Borrell, que s'ha jubilat recentment. Cullerés és llicenciat en Filologia Catalana, té un màster en Lingüística Aplicada i en Direcció Pública i també posseeix un diploma d'Estudis Avançats dins el programa de doctorat sobre La construcció europea: societat, cultura, dret i educació, i un postgrau sobre Correcció de textos orals i escrits.

Del 2011 al 2018 va ser director dels Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament a Lleida, quan la conselleria estava a mans del PDECat. També és professor de llengua i literatura catalans, des de 1998 i actualment formava part de l'equip de la delegació de Govern a Lleida.


Cullerés també ha estat director i redactor en cap de les revistes de la comarca del Pla d'Urgell Setze i de la publicació de la Confederació d'Organitzacions Empresarials de Lleida, Àmbits. És autor, entre altres, dels llibres Cent anys de premsa periòdica a Mollerussa (1998); Josep Rosell Laporta. Un home, una vida (2002); Història de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida (1998); La COELL. 30 anys d'història (2007) i El món dels àrids (2001).

 

Participació