festa d'aniversari

Pelat i Pelut portarà la seva rumba catalana a la festa del 6è aniversari de Pallars Digital

La celebració tindrà lloc el divendres 21 de juny a la fàbrica Ctretze de la Pobla de Segur

per Redacció, 24 de maig de 2019 a les 10:21 |

Aquest mes de maig el diari Pallars Digital compleix el seu sisè aniversari i com cada any, per celebrar-ho, estem ultimant una festa amb música en directe, sorteigs i molt bon ambient. La celebració tindrà lloc el divendres 21 de juny a la fàbrica Ctretze de la Pobla de Segur, repetint el format de l’any passat: en horari familiar, a les 20h del vespre i amb servei de food truck.


Després de les actuacions d’Oques Grasses, Trast, Animal, Ojo de Buen Cubero i Porto Bello, enguany, els encarregats d’animar la festa seran els osonencs Pelat i Pelut, grup emergent que ja ha entrat a l’estudi per ultimar el que serà el seu primer disc i que porta la rumba catalana per bandera.

La festa d’aniversari de Pallars Digital se celebra des de fa cinc anys durant el mes de juny, i s'ha convertit amb tot just cinc edicions en un ritual per celebrar el naixement del diari de les comarques pallareses i, al mateix temps, per donar la benvinguda a l'estiu al Pallars.

“Rumberos” per definició

Pelat i Pelut és un grup format per músics arrelats a la plana de Vic. La seva música té un caràcter festiu, encomanadís i ballable, i porten la rumba catalana a la sang. Es declaren, doncs, “rumberos”, una música d’arrel catalana que porten al seu terreny a partir de versions i temes propis. Les seves cançons parlen de coses quotidianes sempre de manera alegre i amb energia, amb tornades fàcils i enganxoses que no deixen parar de ballar.


Actualment es troben enregistrant el que serà el seu primer disc. Tot i això, ja han deixat mostres del seu talent amb dos avançaments, Quatre llunes i Germana de l’estiu, aquest últim, amb la preuada col·laboració d'Alguer Miquel i Sergi Carbonell de Txarango. La cançó és una de les 15 que l’any passat va formar part de la Playlist de l'estiu de TV3.

 

Participació