comerç

Els escolars de Tremp visiten l’exposició sobre les botigues històriques de la ciutat

Els primers grups que han visitat la mostra són els de 5è de primària de l’Escola Valldeflors de Tremp

per Redacció , 9 de maig de 2019 a les 11:39 |
Els alumnes de 5è davant l’exposició a Tremp | Ajuntament
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La setmana passada van tenir lloc les primeres visites escolars a l'exposició La Rebotiga de l'Arxiu, instal·lada a l'antiga botiga Casa Palmerola de Tremp, on es recreen sis comerços històrics de la ciutat. Els primers grups escolars que han visitat la mostra són els de 5è de Primària de l’Escola Valldeflors de Tremp.

La visita va ser guiada per l'actor Blai Castell, de Mai Tant Teatre, que en va fer una sessió teatralitzada, incidint en els valors de la sostenibilitat i la socialització en què es basa el comerç tradicional i la seva importància com a element dinamitzador dels barris, les viles i les ciutats.


Amb aquesta exposició, l’Ajuntament de Tremp vol contribuir a reivindicar el paper del comerç a la ciutat i fomentar-ne el coneixement als ciutadans. Els sis comerços exposats són Fàbrica i Pastisseria Verdeny, Casa Montoliu (de robes), la botiga d’articles diversos El Paraiso Nuclear i les de queviures i ultramarins Casa Pio, Casa Potau i Casa Palmerola.

 

Participació