residus

El Jussà promou entre els escolars una campanya ​per l’ús responsable dels residus

Més de 800 alumnes de tota la comarca podran treballar la importància de la recollida selectiva

per Redacció , 10 d'abril de 2019 a les 10:55 |
Imatge d’una de les sessions en un centre educatiu de Tremp | CCPJ
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha iniciat una campanya entre la població més jove amb l’objectiu de conscienciar als agents i les entitats clau de la societat pallaresa sobre els reptes que planteja l’actual ritme de generació de residus a nivell comarcal i global. En aquest sentit, s’estan duent a terme tallers i jocs cooperatius que permeten debatre possibles alternatives de gestió i de consum més sostenibles. 

La vicepresidenta del Consell, Maria Pilar Cases, considera que “tenim un gran repte com a societat” a l'hora de construir un futur més sostenible a la comarca i també al món. Per aquest motiu, assegura que és necessari posar el punt de vista sobre el paper que hi juga l’educació i el retorn que se’n fa des de la infància a la joventut.


Aquestes sessions tenen lloc, a Tremp, al Col·legi Maria Immaculada i a l’Institut; a la Pobla de Segur a l’Escola els Raiers, i als centres educatius de la ZER Pallars Jussà a Isona, Salàs de Pallars i a la Plana de Mont-ros. També es promourà la iniciativa entre altres col·lectius que participen al Casal Cívic de Tremp, al programa Noves Oportunitats de l’Associació Reintegra i  a diversos cursos de formació per a joves que s’estan duent a terme a la comarca.

 

Participació