restauració

Seminari de cuines del món a Tremp

Restauradors i productors del Pallars Jussà gaudeixen d’una masterclass amb la xef i professora Anjalina Chugani

per Redacció , 20 de febrer de 2019 a les 18:57 |
Imatge de la sessió duta a terme aquest dilluns | Ajuntament de Tremp
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El programa Al teu gust, aliments del Pallars, que lidera l’Ajuntament de Tremp, va oferir dilluns a Tremp la masterclas Soul spices a càrrec de Anjalina Chugani, cuinera, professora i youtuber. Durant la classe, els participants van elaborar vuit receptes de cuina índia i cuina de fusió, des de una base de barreja d’espècies fins a un curry de corder.

El programa Al teu gust, aliments del Pallars organitza seminaris professionalitzadors de diferents tipologies per als restauradors, amb l’objectiu de facilitar als professionals d’aquest sector un espai de reciclatge professional, eines per a la innovació i millora de la competitivitat.


En aquest sentit, bona part de les accions que s’organitzen són finançades pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del programa Treball a les 7 comarques de suport al desenvolupament local.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

 

Participació