socis

Aquest Nadal tens molts motius per fer-te soci/a de Pallars Digital!

Uneix-te a la comunitat de socis/es del diari abans del gener i paga només la meitat el primer any | Mostrant el teu compromís amb el diari participaràs cada mes en un sorteig exclusiu

per Redacció, 18 de desembre de 2018 a les 18:26 |
Fes-te soci de Pallars Digital i col·labora amb el diari | Pallars Digital
Sabies que Pallars Digital compta amb una cinquantena de socis i sòcies que ajuden a sustentar el diari econòmicament i donen valor a la tasca informativa que el mitjà desenvolupa al Pallars des de fa més de cinc anys? A canvi, per només 36 euros a l’any, participen en un sorteig exclusiu mensual, que aquest mes de desembre consisteix en un lot de productes pallaresos.

Si encara no ets soci/a, ara tens una bona oportunitat per formar part d’aquest col·lectiu. Perquè si et dones d’alta abans del 31 de desembre només pagaràs la meitat el primer any: 18 euros. Mostra el teu compromís amb el diari i participa en un projecte arrelat al territori i la seva gent. Perquè la informació de qualitat té un valor.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Nosaltres farem la resta. Et portarà menys de cinc minuts!

Tens problemes durant el procés de registre?

Pots trucar-nos al telèfon 637 539 564 de 10:00 a 16:00, de dilluns a divendres

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Participació