acadèmia de talarn

​El govern espanyol anuncia que potenciarà l’ús de l’acadèmia de Talarn

El subsecretari de Defensa aposta per ampliar els cursos de formació de suboficials i de perfeccionament

per Redacció, 6 de novembre de 2018 a les 10:07 |
Cunillera, De la Torre i Crespín visitant les instal·lacions | Subdelegació del Govern
La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha mostrat el compromís de l'executiu amb l'Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) de Talarn i en una visita a aquesta instal·lació militar, ha destacat la col·laboració entre les institucions del territori i el centre. Cunillera ha dit que ja han quedat enrere "els moments difícils i durs" amb què es va haver de “batallar" per la seva continuïtat i ha confirmat el “compromís" de Defensa amb el futur de l'AGBS.

De la seva banda, el subsecretari de Defensa, Alejo de la Torre, s'ha referit a l’Acadèmia, ha dit que és un centre "de referència" per a l'ensenyament en matèria de defensa i ha anunciat la seva potenciació amb més cursos. Tot i que encarà s'estan dissenyant, ha parlat d'ampliar la formació de suboficial amb més mesos i també amb cursos de perfeccionament. De la Torre i Cunillera han estat acompanyats, entre d'altres autoritats, pel subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín.


Cunillera i de la Torre s'han entrevistat aquest dilluns amb els responsables de l'acadèmia militar de Talarn i els han expressat el compromís del govern espanyol en la seva continuïtat, destacant també la importància que aquesta instal·lació també suposa pel Pallars Jussà.

 

Participació