doctor music

​El Doctor Music Festival comptarà amb un espai reservat a la pràctica del ioga

Xuan Lan dirigirà l'Espai de Reconnexió Vital on s'oferirà altres activitats com quiromassatge, reflexologia, banys de bosc o reiki

per Redacció, 10 d'octubre de 2018 a les 09:37 |
Pla general del moment d'inauguració del menhir sagrat, el passat juliol | ACN
El Doctor Music Festival, que se celebrarà els dies 12, 13 i 14 de juliol de l’any que ve, comptarà amb un espai reservat a la pràctica del ioga. La directora del batejat com a Espai de Reconnexió Vital serà la mestra Xuan Lan i oferirà també la pràctica d'altres disciplines com quiromassatge, reflexologia, banys de bosc, reiki, desbloqueig de xacres o desdejunis saludables.

Segons els organitzadors, aquest espai estarà situat en un prat "aïllat del bullici del festival", envoltat d'arbres i amb zones d'ombra i oferirà músiques sagrades, sound healing, regressió terapèutica, nutrició energètica, tallers de cuina integrativa, tractaments de bellesa natural, bioperruqueria i espais chill per aprendre a relaxar-se, reconnectar amb si mateix i practicar mindfulness i ioga. En aquest espai, els telèfons mòbils s'hauran de deixar a l'entrada.


El director del Doctor Music Festival, Neo Sala, ha explicat que "és un honor comptar amb el talent i l'espiritualitat de Xuan Lan per dirigir l'espai de reconnexió vital Reconnection Space" i ha sentenciat que "un lloc com el Reconnection Space mai s'ha vist abans en cap festival al nostre país".

Xuan-Lan ha assenyalat que "el ioga va canviar la meva vida i espero que en el Doctor Music Festival també et pugui ajudar a canviar la teva".

 

Participació