Any 9è - Dimecres, 27 de maig de 2003 - Número 44

Lo Campanar de Sau.

 ACTIVITAT POLÍTICA


La llista de CiU de Vilanova és una de les poques d'Osona en què la majoria són dones


Les dones es van incorporant a la vida pública i als seus llocs de responsabilitat. Un dels exemples més propers és la candidaturade Convergència i Unió de Vilanova de Sau a les properes eleccions del 25 de maig, ja que quatre dels seus set llocs estan ocupats per persones del gènere femení. És un dels poquíssims casos que hi ha en tot Osona. L’alcaldable és Pilar Sancho i Orra, que es presenta per primera vegada a unes eleccions.

Aquesta llista va convocar els veïns a participar en un acte públic el dia 9 d’abril a la sala de l’Ajuntament per fer aportacions d’idees i propostes per al programa electoral de CiU. Unes 25 persones van assistir a aquest acte, que cal qualificar d’insòlit, ja que no sol passar gaire sovint –algú va dir que no havia passat mai– que se celebrin actes oberts a tothom a Vilanova per parlar dels temes que afecten la gent del municipi.

VILANOVA, A L’ACTE DE CiU A VIC.- Una vintena de persones de Vilanova van baixar a Vic per assistir a l’acte de presentació de les candidatures de CiU a Osona el passat 25 d’abril al recinte firal del Sucre. També està previst que es faci un acte electoral de Convergència a Vilanova pocs dies abans de les eleccions.

Més informació sobre la campanya a La Web de Vilanova de Sau


El tinent d’alcalde Bertrana podria assumir l’alcaldia
a mitja legislatura en el cas d’una victòria socialista

La candidatura electoral del Partit dels Socialistes de Catalunya a Vilanova de Sau torna a estar encapçalada per l’alcalde que ja hi havia. Una diferència que hi ha és que aquesta vegada diuen que va de debò, que en el cas que guanyessin les eleccions, a mitja legislatura es produïria la seva dimissió per tal que passés a exercir d’alcalde el número 2 de la llista i actual tinent d’alcalde, Josep Bertrana. Com ja havia publicat Lo Campanar, aquest tracte ja s’havia pactat fa quatre anys, però al final no hi va haver dimissió i la situació ha anat tirant igual fins al dia d’avui.

ALVAREZ REY ENTRA EN POLÍTICA PER LA PORTA GRAN.- La llista socialista no presenta canvis massa destacats vist la de fa quatre anys. La novetat més destacada és la presència al lloc número 5 de Joan Carles Alvarez Rey, secretari de l’Associació de Turisme de VIlanova de Sau i director de l’empresa de serveis Sotacingles SL. Amb aquesta irrupció per la porta gran en la vida política local, Alvarez Rey culmina una trajectòria ascendent que ja s’havia concretat amb la seva intervenció en algun ple municipal fent ús de la paraula des de les cadires del públic.


TORNAR A PORTADA