​Pipí, caca, vots!

«Voteu amb la pinça al nas, però voteu un partit independentista i d'esquerres per la justícia social i el futur de la nació catalana»

per Txevi Rovira , 12 de febrer de 2021 a les 09:40 |
Pipí: És evident que aquestes eleccions es podrien haver fet més endavant amb la maleïda pandèmia una mica més calmada, però sembla ser que determinats interessos electorals de la banda unionista es van carregar un consens de la majoria dels partits. Se’ns pixen a la cara i no sé si es pensen que el vent sempre els ha d’anar a favor o que tard o d’hora se’ls pot girar a la contra. Aquest diumenge cal anar a votar perquè ens han obligat a fer-ho aquest 14F sí, però no ens poden obligar a escollir la butlleta que hi posem des de l’espanyolisme. 

Caca: És evident que en una democràcia consolidada, com l'alemanya per exemple, partits com Vox, no podrien ni presentar-se en unes eleccions. Doncs bé, al Reino de España qui forma Vox? Vidal Quadras per exemple, rebotat del PP, i tota la patuleia postfranquisme de sempre, que sempre havia estat a Alianza Popular i després al PP, Ciutadans, i ara aprofita l’escandalosa corrupció del PP (que també és feixisme i ultradreta) per vendre’s com una bona opció populista ultraconservadora i ultranacionalista espanyola. Només per frenar això ja val la pena anar a votar encara que pensis que ERC, JxCat o CUP s’hagin cagat i van gestionar malament el post 1 d’Octubre i la Covid-19. 


Vots: Cal inundar de vots independentistes les urnes de Catalunya aquest diumenge. No podem donar ni una opció que els del 155 sumin, que Vox tregui representació feixista al Parlament, que Ciutadans s’enfonsi en la misèria com mereix, que un filòsof que ha gestionat la pandèmia a Espanya, ara vingui a fer de president de Catalunya perquè els ha semblat que el canvi de cromos amb el lacai Iceta els serviria més per seguir amb el tracte colonial cap a Catalunya o que el PP de sempre revifi. 

A veure, puc entendre que moltes estigueu fartes del processisme, o irritades amb la gestió de la pandèmia per part de la Generalitat amb els seus recursos limitadíssims, però a veure, el juliol del 1713 quan Catalunya es va quedar sola defensant-se de la França i l’Espanya borbònica, aquí no es van rendir, i sabien que no seria cosa d’un dia, que el setge duraria molt temps, de fet encara dura. 


Doncs som-hi! No veuran bandera blanca, diumenge, us aixequeu pel país i pel futur de la seva gent, feu pipí, cagueu-vos amb qui us hagueu de cagar o voteu amb la pinça al nas, però voteu bé, voteu un partit independentista i d’esquerres, per la justícia social, pel futur de la nació catalana. Visca la terra!

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació