​Tabarnesos a Osona

«Ciudadanos es presentarà a les eleccions municipals no per treballar pel poble i els veïns, sinó per aplicar la seva política identitària espanyolista o tabarnesa»

| 09/02/2018 a les 06:00h
Ciutadans, Ciudadanos pels amics, el partit de Rivera i Arrimadas, de Javier Nart, Boadella i Arcadi Espada, diuen que es volen presentar a les eleccions municipals a Osona.

És curiós que el partit nacional de Tabàrnia, aquell ens que volen convertir en l'Ulster català, a cavall del què consideren els territoris a favor d'Espanya a Catalunya (malgrat que els resultats electorals els desmenteixen), que serien les comarques tarragonines, l'àrea metropolitana de Barcelona i la capital catalana, es vulgui presentar a la comarca que ells consideren paradigma de Tractolàndia.


Tractolàndia és com tracten pejorativament a les comarques de l'interior, de majoria independentista i que descriuen als seus habitants, és a dir, a nosaltres, com a "paletos cejijuntos" a mig camí de la barbàrie i la consanguinitat endogàmica familiar, lligant-ho tot plegat a un prejudici al sector econòmic primari de l'agricultura i la ramaderia.

La ignorància és molt valenta, però ser valent des de la ignorància no és bo. Gens. A més de menysprear el sector agroramader (suposo que ells mengen tot el producte de verdures, fruites i carn que surten de màquines màgiques o les hi envien per correu electrònic), ignoren que a Catalunya els territoris on el sector industrial té més pes en les economies comarcals és en les comarques de l'interior, entre elles Osona, tal com demostra un estudi del BBVA.

Ara, aquests Ciudadanos volen ser els paladins de la llibertat tabarnesa al cor de Tractolàndia, ens volen alliberar de nosaltres mateixos insultant-nos i menyspreant-nos i ho faran per una qüestió identitària espanyolista. I ho dic perquè és el què fan arreu on tenen presència municipal. Per exemple a Lleida, on sostenten el govern del PSC a canvi de carregar-se el reglament d'ús del català com a llengua vehicular de l'ajuntament, o quan van demanar traduir senyals de trànsit al castellà, com ara STOP, que tots sabem que és una paraula del català tancat rural i endogàmic que ningú del món coneix què vol dir.

Siguem conscients tots plegats, independentistes o no, que Ciudadanos es presentarà a les eleccions municipals no per treballar pel poble i els seus veïns, sinó per aplicar la seva política identitària espanyolista, o tabarnesa. Molts alcaldes, centenars hem assumit i hem impulsat accions des del món local a favor de la República Catalana i el dret a decidir dels catalans, però sempre partint de l'interès municipalista. Si em permeteu, em poso com a exemple: molta gent fora de Sant Pere de Torelló m'identifica dins el projecte independentista del meu país, però tots els meus veïns, independentistes o no, saben que la meva primera prioritat com a alcalde han estat i són els interessos dels meus convilatans.

Exerceixo d'alcalde pels meus veïns i em sumo a l'acció per la independència de Catalunya. Els tabarnesos de Ciudadanos sols es presentaran a les municipals per exercir identitarisme espanyolista, utilitzant els vots per escollir els qui han de treballar pel seu poble i i ciutat, només per fer espanyolisme ranci, o tabarnisme, que és el mateix.

Això sí, tot beneït per l'Aznarisme i l'IBEX 35.

COMENTARIS

CASTELLA CONTRA CATALUNYA.
Capità Nemo, 09/02/2018 a les 08:52
+0
-0

Els catalans naixem on ens dona la gana.

Els castellans també.

A la comarca d'Osona hi viuen molts castellans, nascuts a Osona o no.

Els castellans tenen dret a fundar i votar els seus partits polítics.

Què és un partit castellà? Un partit castellà és un partit polític que defensa els interessos de Castella.

ELS CATALANS NO SOM CASTELLANS.
tornem-hi!
Anònim, 09/02/2018 a les 10:05
+0
-0
tornem-hi! qui no pensa com vosaltres, o no és com vosaltres, ja és negatiu.....

s'ha de tenir la ment més oberta! ja sé, que per desgràcia, a Vic , tothom ha de ser dels vostres,. .. però qui sou vosaltres, per criticar tot el que no és independentista? com si us anés tan bé,..
heu de reconèixer que no heu fet les coses correctament....
però què dic... si tots els que no pensem com vosaltres som "fatxes".... què hi farem...........
Ja hi som??
Jan Original, 09/02/2018 a les 13:28
+0
-0
Cony, Sr. Fabrega, ja ha començat la campanya electoral?? Quines eleccions hi ha??
Ahí le han dado
Español indepe, 09/02/2018 a les 15:09
+0
-0
Así de fácil se resume la "ideología" de Cuñadanos:

Els tabarnesos de Ciudadanos sols es presentaran a les municipals per exercir identitarisme espanyolista, utilitzant els vots per escollir els qui han de treballar pel seu poble i i ciutat, només per fer espanyolisme ranci, o tabarnisme, que és el mateix.

Això sí, tot beneït per l'Aznarisme i l'IBEX 35.

Es que no hay más. Calro que sus votantes tampoco se lo exigen.
Ja hi som?? - 2ª part.
Jan Original, 09/02/2018 a les 17:55
+0
-0
Sr. Fabregas: avui ha sortit una enquesta on CDs ja apareixen «disparats», i molt! Ja se que les enquestes son molt del moment i tot pot canviar, però una cosa li puc assegurar, els partits «antics» (tocats per la corrupció, que no toquen de peus a terra i que bàsicament busquen mantenir-se al poder) ja es poden «posar les piles». S”estan acabant els temps de guanyar eleccions a base de dir collonades, fer circ i fer promeses que saben que no es poden complir. A Vostè -que el tinc per una persona intel.ligent- segur que no l.hi passa pas per alt, si, venen temps complicats/interessants.

Per cert -i dit sigui de pas- uns altres que es també es tindran de posar les piles seran molts periodistes, però això ja serà una altra «pel.licula».
No només política
Anònim, 09/02/2018 a les 20:50
+0
-0
Jo encara que fos unionista no votaria aquest partit. Tant sols pensar-hi el relaciono amb supressió de drets civils i socials, ofegament a la classe pobre, una potencial corrupció, imposició de valors inapropiats per Catalunya (on conviuen català i castellà), eliminació de drets laborals... i qualsevol mesura que oprimeixi als "ciutadans" del dia a dia (quin joc de paraules), inclosos els propis votants.
Ens insulten (a tots els d'Osona) i volen ser alcaldes de nosaltres?
Anònim, 10/02/2018 a les 12:13
+0
-0
Es pot ser espanyolista, però no menysprear a qui és independentista, que és el que fan els de Ciutadans.
Com voldran governar en pobles on viu la gent que menyspreen tractant casa nostra de Tractolandia?
pateticos.
Anònim, 10/02/2018 a les 13:59
+0
-0
" «Ciudadanos se presentará a las elecciones municipales no para trabajar por el pueblo y los vecinos, sino para aplicar su política identitaria españolista o tabarnesa»"

curioso , por el comentario pareciera que los indapas si se hubieran preocupado de la sanidad , servicios , etc, del ciudadano , no hay mas ciego que el que no quiere ver.
Un bon alcalde
Anònim, 10/02/2018 a les 17:29
+0
-0
Doncs sí Patetico, tots els de Sant Pere sabem tot el què ha fet el Jordi pel poble com alcalde, i més sabent com ho van deixar els d'abans d'ell.
Mi no entender...
Anònim, 11/02/2018 a les 09:56
+0
-0
Sigo sin entender qué problema hay con sentirse español y catalán...
Sigo sin entender qué problema hay que el de al lado no piense igual yo...
Sigo sin entender que no me entiendan cuando digo cosas como éstas...
Soy catalán, no independentista, por suerte he recorrido España, me he curado de fanatismos e ideologías. Recomiendo a todo el mundo viajar que cura la estupidez supina.
Por cierto, vivo fuera d Catalunya y estoy muy a gusto, no reniego ni de mi origen ni mi identidad. Los que me conocen saben quién soy y de dónde vengo. Y puedo decir con pena que es únicamente en mi tierra donde me han mirado diferente y faltado.
En fin...
NO HO ENTENC??
Anònim, 12/02/2018 a les 11:38
+0
-0
Un alcalde del partit d'ERC que fa un article d'opinió diguent que no es voti un altre partit que no és el seu, perque com ell no ho fará ningú. ND quin interés té aquest article per un lector? Esperem veure altres aritcles d'alcaldes del PSC diguent que no és voti a ERC, etc,etc.
Osona no és Tabarnia
B. Runner, 12/02/2018 a les 19:19
+0
-0
Osona no és Tabarnia. El que digui un tractoraire de Tona no ens interesa.
Ara de les proto-institucions de Tabernia --Diputació de BCN--- si que cobres bon sou ## 5.669,22 euros. ##
Però quan Tabarnia sigui lliure, se t'acaba el txollo.
es lo que hay.
Anònim, 12/02/2018 a les 20:14
+0
-0
mal mundo estariamos creando para nuestros hijos si la usura , el egoismo , el racismo , el supremacismo y la insolidaridad se impusieran , en definitiva el NAZISMO, seria resucitar a hitler , seria el retroceso de la humanidad,,,,para evitar eso al mundo estamos los españoles y nadie como los españoles para resistir...mas aun contando como asi es con el apoyo de la UE y el mundo.
Castellanistes
Anònimus, 13/02/2018 a les 12:31
+0
-0
Sempre he anomenat a aquests partits "castellanistes". És un mot que els hi escau i els emprenya força. "CASTELLANISTES"
SE HAN COMIDO AL PDEcat
OLBIDO DEMOCRATICO, 14/02/2018 a les 17:45
+0
-0
¡¡VIVA TABARNIA LIBRE DE VIVIDORES!!
Paleto
Xgrana, 20/02/2018 a les 07:18
+0
-0
Como menosprecias el partido más votado en Catalunya....y a la gente que le votó.
Eso lo dice todo de ti.
Cs
FRAN BCN, 20/02/2018 a les 14:27
+0
-0
No sóc un indepe convençut però tampoc m agraden els de CS , no son sociològicament dels meus...ho sento no em.convencen...viuen en una galaxia espanyolista què no lliga gaire en segons quines comarques....els votaran els garrulos de torn...
Cuanto odio
Anònim, 21/02/2018 a les 11:27
+0
-0
... que triste debe de ser tu vida, campeón ... emanando tanto odio ... que triste debe de ser tu vida...
Gràcies
Toni de Tona, 21/02/2018 a les 13:37
+0
-0
Gràcies per tota la progaganda que feu de Tabarnia.
Cada cop hi ha més gent interessada, cada cop s'apunta més gent.
Està sent un èxit.
tabernerus de tabarnia
Anònim, 22/02/2018 a les 02:31
+0
-0
Els tabernerus pretenen trencar CAT a trossets per fer-la més accessible a la destrossa total. I fundà així la Castella Oriental-Mediterrània.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Autor
Jordi Fàbrega
Alcalde de Sant Pere de Torelló des de 1999 per l'Entesa Municipal de Progrés. Delegat del Govern a la Catalunya Central (2006-2010). Membre d'ERC.
01/01/1970
El SEM no ha pogut fer res per salvar-li la vida
La bandera espanyola, al balcó de l'Ajuntament de Vic
La bandera espanyola, al balcó de l'Ajuntament de Vic | Cedida
01/01/1970
L'incompliment de la sentència podria comportar-li una inhabilitació | L'estelada i les mostres de suport als presos polítics continuen a la balconada principal de l'edifici
Forjadors en plena feina, amb els malls i el ferro roent.
Forjadors en plena feina, amb els malls i el ferro roent. | ACN
01/01/1970
Enguany, el projecte col·lectiu té per objectiu embellir els bancs i les papereres del poble
procés català
Marta Rovira i Pere Aragonès, en una imatge d'arxiu.
Marta Rovira i Pere Aragonès, en una imatge d'arxiu. | ACN
20/05/2018
Rovira i Aragonès fixen als quadres del partit els principals eixos de treball, entre els quals la concreció del full de ruta, una bona gestió en l'executiu i el pas endavant de dirigents joves
Procés català
Imatge il·lustrativa
20/05/2018
El president espanyol acorda bloquejar el nomenament dels consellers de Torra
entrevista
Javier Zarzalejos.
Javier Zarzalejos. | Adrià Costa.
20/05/2018
El director de la FAES, que presideix José María Aznar, assegura a NacióDigital: "Per convèncer-me que la fundació és un poder fàctic, he de venir a Catalunya" | "Cal una nova articulació del centre dreta perquè anem a un nou model de governabilitat que ja no passa pel bipartidisme", afirma Zarzalejos
perfil
Pablo Casado denunciant la
Pablo Casado denunciant la | ACN
20/05/2018
L'evolució de l'escàndol que esquitxa el currículum del vicesecretari general de comunicació del PP amenaça de sepultar les possibilitats del partit a Madrid
Reportatge
Un pare, amb la seva filla
Un pare, amb la seva filla | Adrià Costa
20/05/2018
Experts analitzen la demanda que el Tribunal Constitucional ha de resoldre sobre si els homes han de poder gaudir de les 16 setmanes de paternitat voluntària