1 de 10

Evolucionem, estimem, foll**...

per Elena Crespi, 27 de setembre de 2015 a les 16:31 |

«Un consolador no serveix per consolar res, serveix per jugar i passar-ho bé»

Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Vaig quedar gratament sorpresa amb la campanya publicitària del Saló Eròtic de Barcelona. Si encara no heu vist el vídeo de Nacho Vidal pronunciant les paraules “evolucionemos, amemos, follemos”, no us ho podeu perdre.

Només hi ha una cosa que canviaria de l’anunci: quan parla dels consoladors. A mi no m’agrada parlar de consolador ja que un vibrador o un dildo no serveixen per consolar res, serveixen per jugar i passar-ho bé.


Tret d’aquest matís, crec que qui ha escrit el guió del vídeo diu coses molt encertades. I és que quan parlem de sexe, sovint ens escandalitzem i quan veiem imatges de guerres i injustícies ja hi he estem ben acostumats. Per què ens hauria d’escandalitzar quelcom vinculat amb la sexualitat?

Jo sóc partidària de preservar la part íntima de la sexualitat... però penso que vivim en un món on tot allò vinculat a la sexualitat s’ha convertit o en quelcom superficial o s’ha mantingut essent un tabú. O ho convertim en un aparador o ho tapem completament.


Quin seria el punt mig? Doncs penso que seria aquell equilibri en el que poguéssim parlar sense problemes sobre sexualitat, amb sinceritat, reconeixent que no ho sabem tot, que tenim dubtes, que no tot ens surt bé... però també reservant aquelles coses que vulguem a la nostra intimitat (o a la de la parella).

La sexualitat no és res més que passa en el nostre cos i en el nostre cervell, amb el nostre cos i amb el nostre cervell. Per què hi ha qui encara ho veu com quelcom dolent? O encara hi ha qui se n’avergonyeix?


El pes de l’educació marca que sentim aquestes coses, i mica en mica ja es va canviant... però com tots els canvis importants, es fa a pas de tortuga. Arribarem algun dia a trobar l’equilibri?
Elena Crespi
Vaig néixer a Vic l’any 1981, tot i que sóc pescallunes, ja que sempre he viscut a Torelló. Sóc llicenciada en Psicologia per la UB i mentre estudiava la carrera em van interessar tots aquells temes que estiguessin relacionats amb la salut sexual, el món de la parella i les relacions interpersonals. Precisament per això vaig estudiar el Màster de Teràpia sexual i de parella de la UB, el Postgrau en Salut sexual de la UdL i llavors vaig seguir la meva formació amb el Postgrau de teràpia de parella, el Postgrau de teràpia breu estratègica i el Postgrau de psicoteràpia integradora de la UdG.
L’objectiu de la meva professió: no serà la primera ni l’última vegada que ho dic, em vaig decantar per treballar dins del món de la sexualitat i la parella perquè sovint són temes que ens aporten més patiment i malestar que benestar i plaer. Per tant, si puc posar un granet de sorra per fer que algú visqui la seva sexualitat i la seva relació de parella amb més felicitat... em donaré per satisfeta.

www.elenacrespi.com
Més articles de l'autor
14/05/2018

Violadors i abusadors

18/10/2017

​Cinc ingredients per arribar a l'orgasme en parella

21/06/2017

Com augmentar la passió?

28/04/2017

Té futur la parella monogàmica?

27/02/2017

Com jugues amb la teva parella?

13/01/2017

No siguis bleda!

26/10/2016

Porno per a dones?

28/07/2016

No només m'excita la meva parella

30/05/2016

Dones gèlides al llit... les dames victorianes

11/04/2016

Homes cromanyons al llit

Participació