1 de 10

gastronomia

04/02/2023
Passejants pel Trufforum de Vic aquest dissabte
Passejants pel Trufforum de Vic aquest dissabte | Gerard Vilà
per Gerard Vilà
Centenars de persones passen pel Recinte Firal del Sucre en una nova edició del Trufforum
03/02/2023
El cap de cuina de Can Jubany, Quico Arumí, durant el taller de tòfona que ha impartit aquest matí a Vic.
El cap de cuina de Can Jubany, Quico Arumí, durant el taller de tòfona que ha impartit aquest matí a Vic. | ACN
Des d'aquest divendres i fins diumenge, la capital d'Osona acull una nova edició del Trufforum
19/01/2023
Jubany, al nou restaurant.
Jubany, al nou restaurant. | Dívik
L'àpat dissenyat pel prestigiós xef és de tipus còctel i consta de clàssics de temporada, com ara caneló i croquetes tradicionals
19/01/2023
Nandu Jubany durant una jornada acadèmica del Trufforum de Vic del 2022.
Nandu Jubany durant una jornada acadèmica del Trufforum de Vic del 2022. | Adrià Costa
Amants de la tòfona i restauradors se citen al certamen del 3 al 6 de febrer
18/12/2022
Un moment del 9è Concurs de gossos tofonaires de la Fira de la Tòfona Centelles 2022.
Un moment del 9è Concurs de gossos tofonaires de la Fira de la Tòfona Centelles 2022. | Osona.com
per Irene Giménez Vinyet
L'esdeveniment ha omplert de visitants tots els racons del municipi amb els tallers de cuina, demostracions gastronòmiques, expositors i el concurs de gossos tofonaires
11/11/2022
Lluc Crusellas fotografiat a l'obrador de PaVic
Lluc Crusellas fotografiat a l'obrador de PaVic | Adrià Costa
per Irene Giménez Vinyet
De promesa del ciclisme a millor mestre xocolater del món: el jove osonenc explica les vivències fins a aconseguir el títol a París i com s'ha preparat
03/11/2022
Núria Isern i Jordi González al nou menjador de Ca la Manyana
Núria Isern i Jordi González al nou menjador de Ca la Manyana | Foto d'arxiu
per Irene Giménez
L'establiment continua sota la mateixa direcció, però se'n reforma la imatge i oferirà una cuina més moderna i creativa
03/10/2022
Els cansaladers de Manlleu van ser els protagonistes del Porc i Cervesa
Els cansaladers de Manlleu van ser els protagonistes del Porc i Cervesa | Arnau Urgell
per Arnau Urgell i Vidal
Gran resposta de públic, amb 15.000 assistents, a la nova etapa de la fira gastronòmica de Manlleu
30/09/2022
Una foto d'arxiu de la fira
Una foto d'arxiu de la fira | Adrià Costa
per Arnau Urgell i Vidal
La fira fa un pas endavant i recupera el format de tres dies, durant tot aquest cap de setmana
30/09/2022
La gastronomia té un pes important al certamen
La gastronomia té un pes important al certamen | Fira del Tast del Bisaura
28/09/2022
Presentació de la fira d'enguany
Presentació de la fira d'enguany | Ajuntament de Calldetenes
Consulta aquí totes les activitats del certamen, que es farà aquest dissabte 1 d'octubre
23/09/2022
Presentació del Benvingut a Pagès a Muntanyola
Presentació del Benvingut a Pagès a Muntanyola | Consell Comarcal d'Osona
La iniciativa, que es portarà a terme l'1 i 2 d'octubre, també comptarà amb activitats paral·leles com rutes gastronòmiques o per descobrir la tòfona
20/09/2022
Presentació del Porc i Cervesa 2022
Presentació del Porc i Cervesa 2022 | Adrià Costa
per Arnau Urgell i Vidal
La fira fa un pas endavant i recupera el format de tres dies: del 30 de setembre al 2 d'octubre
15/09/2022
La cinglera de Tavertet
La cinglera de Tavertet | ACN
El Festival de Paisatges Barcelona tindrà lloc tots els caps de setmana del 17 de setembre al 9 d'octubre
12/09/2022
La presentació del 7è Benvinguts a Pagès La Festa a Manresa
La presentació del 7è Benvinguts a Pagès La Festa a Manresa | Catpress
La iniciativa, de l'1 i 2 d'octubre, també comptarà amb activitats paral·leles com rutes gastronòmiques o per descobrir la tòfona
08/09/2022
Hèctor i Eloy Bayarri amb Marc Ribas al mig.
Hèctor i Eloy Bayarri amb Marc Ribas al mig. | TV3
Can Berri s'imposa com a millor restaurant amb vistes al Montseny al Mas La Rovira d'Espinelves i al Molí de les Pipes d'Arbúcies
21/08/2022
S'obren les inscripcions pels paradistes que poden apuntar-se fins al 16 de setembre
13/07/2022
Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu
Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu | Josep M Montaner
El certamen tornarà a tenir tres dies i obrirà per primer cop l'accés a expositors de fora de la ciutat
28/06/2022
Nandu Jubany, en una imatge d'arxiu.
Nandu Jubany, en una imatge d'arxiu. | Josep M. Montaner
La potència gastronòmica de Catalunya es fa un forat a la guia del 2022 d'Opinionated About Dining, que inclou fins a una trentena d'establiments en total
08/06/2022
El jurat puntuant les millors coques de Sant Joan de Catalunya
El jurat puntuant les millors coques de Sant Joan de Catalunya | Sr y Sra Cake
La pastisseria i fleca Cal Parra s'emporta el premi a la millor coca de crema i pinyons
16/05/2022
La mostra de formatges artesans catalans, Lactium, aquest dissabte
La mostra de formatges artesans catalans, Lactium, aquest dissabte | Adrià Costa
La mostra de formatges artesans catalans celebrada a Vic manté les xifres de públic
15/05/2022
Martí Just ha tornat a triomfar a Vic
Martí Just ha tornat a triomfar a Vic | Adrià Costa
per Aina Font Torra
La formatgeria del Mujal arrasa al Lactium de Vic: guanya els dos primers premis en la categoria de pasta cuita i pasta dura de vaca, i el segon en pasta tova de cabra
13/05/2022
Lactium, l'any passat
Lactium, l'any passat | Adrià Costa
per Carles Fiter
Una quarantena de formatgeries artesanes d'arreu de Catalunya es retroben al parc Jaume Balmes amb el Lactium
11/05/2022
Lluís Mauri, Titi Roca, Ramon Senmartí i Isaac Gelabert, aquest dimecres a la presentació de la fira.
Lluís Mauri, Titi Roca, Ramon Senmartí i Isaac Gelabert, aquest dimecres a la presentació de la fira. | Adrià Costa
per Carles Fiter
La mostra de formatges catalans, que se celebra al parc Jaume Balmes de Vic aquest cap de setmana, amplia el nombre de premis del concurs
06/05/2022
Lactium també arriba als restaurants d'Osona Cuina
Lactium també arriba als restaurants d'Osona Cuina | Adrià Costa
Del 6 al 22 de maig, nou restaurants del col·lectiu comptaran amb un plat elaborat amb formatges d'Osona Terra i de Fet a Osona
23/04/2022
Maria Menció, Núria Isern i Silvino González fotografiats a l'entrada de Ca la Manyana.
Maria Menció, Núria Isern i Silvino González fotografiats a l'entrada de Ca la Manyana. | Adrià Costa
per Carles Fiter
El negoci canvia de rumb i només manté els allotjaments, adreçats sobretot a estudiants universitaris
16/04/2022
Panadons.
Panadons.
per Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
01/04/2022
Maria Nicolau, la famosa xef d'El Ferrer de Tall, ha treballat en diversos restaurants de Catalunya, Espanya i França.
Maria Nicolau, la famosa xef d'El Ferrer de Tall, ha treballat en diversos restaurants de Catalunya, Espanya i França. | Adrià Costa
per Carles Fiter
La xef d'El Ferrer de Tall, de Vilanova de Sau, acaba de publicar "Cuina! O barbàrie", un llibre sobre cuinar que sacseja consciències i va més enllà de les receptes
28/02/2022
El Mercat de la Tòfona és un dels espais més destacats del Trufforum, que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Vic.
El Mercat de la Tòfona és un dels espais més destacats del Trufforum, que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Vic. | Adrià Costa
S'han venut i consumit més de 20 kg de tòfona fresca
25/02/2022
El cuiner Francesc Arumí, cap de cuina de Can Jubany, amb tòfona a les mans durant la jornada acadèmica del Trufforum.
El cuiner Francesc Arumí, cap de cuina de Can Jubany, amb tòfona a les mans durant la jornada acadèmica del Trufforum. | ACN
El Trufforum s'allargarà tot el cap de setmana amb un mercat de productors, activitats i conferències
Pàgina 1 de 20