L'esdeveniment ha omplert de visitants tots els racons del municipi amb els tallers de cuina, demostracions gastronòmiques, expositors i el concurs de gossos tofonaires
11/11/2022
Lluc Crusellas fotografiat a l'obrador de PaVic | Adrià Costa
De promesa del ciclisme a millor mestre xocolater del món: el jove osonenc explica les vivències fins a aconseguir el títol a París i com s'ha preparat
03/11/2022
Núria Isern i Jordi González al nou menjador de Ca la Manyana | Foto d'arxiu
La potència gastronòmica de Catalunya es fa un forat a la guia del 2022 d'Opinionated About Dining, que inclou fins a una trentena d'establiments en total
08/06/2022
El jurat puntuant les millors coques de Sant Joan de Catalunya | Sr y Sra Cake
La formatgeria del Mujal arrasa al Lactium de Vic: guanya els dos primers premis en la categoria de pasta cuita i pasta dura de vaca, i el segon en pasta tova de cabra
La xef d'El Ferrer de Tall, de Vilanova de Sau, acaba de publicar "Cuina! O barbàrie", un llibre sobre cuinar que sacseja consciències i va més enllà de les receptes
28/02/2022
El Mercat de la Tòfona és un dels espais més destacats del Trufforum, que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Vic. | Adrià Costa