carn
02/04/2021
Àlvar Llobet
L'Església ha imposat durant dècades un precepte que ha passat de ser molt seguit a anar caient en l'oblit
15/11/2020
NacióGarrotxa
L'Associació Catalana d'Innovació del Sector Carni Porcí n'aprova les bases i hi inclourà, també, les candidatures rebudes durant la 4a edició, que no s'ha pogut celebrar per causa de la pandèmia
10/04/2020
Àlvar Llobet
L'Església ha imposat durant dècades un precepte que ha passat de ser molt seguit a anar caient en l'oblit
19/04/2019
Àlvar Llobet
L'església ha imposat durant dècades un precepte que ha passat de ser molt seguit a anar caient en l'oblit
18/04/2019
Àlvar Llobet
L'església ha imposat durant dècades un precepte que ha passat de ser molt seguit a anar caient en l'oblit
04/09/2017
Càrnies en Lluita denuncia acomiadaments i amenaces per reclamar drets laborals
31/08/2017
La finalitat és solidaritzar-se amb els empleats represaliats de Saragossa, Zuera i de Le Porc Gourmet
26/03/2016
Àlvar Llobet
Aquesta tradició, d'origen poc clar, era abans seguida per molta gent però ha anat caient en l'oblit
02/12/2015
Redacció Osona.com
Les dues empreses osonenques viatgen a Àfrica per contactar directament amb distribuïdors carnis
29/10/2015
Elvira Vilardell/Oriol Gracià
27/10/2015
El president de l'ens es mostra tranquil perquè els productors del territori "estan fent les coses bé" | L'Organització Mundial de la Salut va atribuir elements cancerígens a aquest producte
26/10/2015
Els experts conclouen que el consum de 50 grams diaris d'aquest producte, augmenta un 18% el risc de patir càncer colorectal
23/03/2015
Redacció Osona.com
La FECIC organitza un viatge al sud-est asiàtic, on hi participen Cárnicas Toni Josep, Le Porc Gourmet i Mafriges
17/03/2015
Redacció Osona.com
Per primer cop s’assoleix la xifra de 19 milions d’animals sacrificats, segons informa la FECIC
27/01/2015
Redacció Osona.com
Les federacions d’indústries catalana i asiàtica signen un conveni per fomentar les relacions comercials
04/11/2014
L'escorxador de Santa Eugènia de Berga viatja amb membres de la FECIC a Angola i Sud-àfrica
16/10/2014
Elvira Vilardell
Els responsables del projecte han presentat el logotip i el web de la campanya | La Unesco farà pública la seva elecció el 30 de novembre
15/10/2014
L'objectiu de la inicativa és ajustar-se més a les recomanacions dels experts
24/02/2014
Redacció Osona.com
Joan Naudó ho anuncia a la inauguració de les Jornades gastronòmiques de l'escudella i carn d'olla
20/02/2014
Redacció Osona.com
Es mantenen els menús a 25 restaurants de la comarca però desapareixen les activitats gastronòmiques, que seran substituïdes per una visita cultural amb tastet
13/12/2013
Redacció Osona.com
Una seixantena d’empreses assisteixen a una jornada tècnica a Vic, organitzada per la FECIC
29/01/2013
Redacció Osona.com
La Federació Catalana d’Indústries de la Carn i la Universitat de Vic consitueixen la nova Fundació Privada KREAS, que vol esdevenir un marc de referència. La seu serà a Olot.
30/04/2011
02/11/2009
DiaridelaCrisi.cat
Els immigrants, un 40% dels treballadors del sector, desconeixen els seus drets. Alguns empresaris se n’aprofiten.
Pàgina 1 de 0