Joana Serrat, guanyadora del concurs Troc de Músics, presenta el seu disc a Vic

per Osona.com, 23 d'abril de 2008 a les 20:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'abril de 2008 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’acte va ser presidit per la regidora de Dones, de Joves, de Salut i de Cooperació al Desenvolupament, Gràcia Ferrer, que va rellevar la gran sensibilitat del projecte musical. Ferrer va recordar que Joana Serrat havia guanyat el Troc de Músics, un projecte musical encetat aquest any amb l’objectiu d’afavorir els intercanvis musicals amb joves d’altres països. Aquest és el cas de Serrat, que li permetrà junt amb Absolut poder viatjar a un altre lloc i conèixer altres experiències. La regidora també va mencionar que aquesta legislatura es prioritza promocionar joves artistes de Vic i el concert de la Joana Serrat n’és un resultat més.
 
Finalment, també hi era present un dels membres de la discogràfica que ha produït el disc, Laura R. Perkins, Manel Manzano, que va remarcar que per part de la discogràfica era el primer treball absolutament autofinançat al cent per cent. A la vegada, Manzano va explicar que el concert del pròxim dia 30 d’abril s’ha fet de forma popular amb la finalitat de que es promocioni al màxim.

 

Arxivat a:
Espectacles
Participació