Margarida Feliu i Montse Barniol, candidates d'ERC per Osona i el Lluçanès pel 12-M

La militància també ha escollit com a números dos i tres el regidor republicà de Manlleu, Rafa Cuena, i Agnès Capera, de Centelles i membre de l'executiva comarcal

Margarida Feliu i Montse Barniol, candidates d'ERC a Osona i el Lluçanès pel 12-M.
Margarida Feliu i Montse Barniol, candidates d'ERC a Osona i el Lluçanès pel 12-M. | Osona.com
Osona.com
27 de març del 2024
Actualitzat el 08 d'abril a les 14:41h

La diputada republicana i alcaldessa de Viladrau Margarida Feliu serà la candidata d'ERC per Osona a les eleccions de pròxim 12 de maig al Parlament de Catalunya. Així ho ha decidit la militància del partit en un congrés celebrat a Gurb aquest mateix dimarts.

Feliu va iniciar l'etapa al Parlament com a diputada fa poc més d'un any, quan va substituir l'escó de Chakir El Homrani. Amb l'objectiu "de continuar treballant pel país i la seva gent i continuar aquelles tasques que han quedat pendents", l'actual batllessa de Viladrau optarà a revalidar la responsabilitat.

L'Assemblea d'ERC a Osona també ha escollit de número dos a Rafa Cuenca, regidor republicà a Manlleu, assessor del Departament d'Educació i actual president d'ERC a la capital del Ter; i de número tres, Agnès Capera, de Centelles i membre de l'executiva d'Esquerra Republicana a la comarca.

Per la seva banda, l'actual delegada del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol, ha estat escollida per la militància del partit republicà com a candidata del Lluçanès.

Alcaldessa d'Alpens del 2003 al 2023, Barniol apunta per la nova legislatura "contribuir a continuar desplegant totes les polítiques i serveis del què significa ser comarca oficial". De fet, és la primera vegada que aquest territori pot escollir directament candidat a les llistes del Parlament.

Arxivat a