​Torelló convoca una nova edició de la beca Segimon Serrallonga

La convocatòria s'adreça a persones titulades o que estiguin cursant el darrer any d'estudis en alguna universitat o centre educatiu superior dels Països Catalans

Torelló convoca la 17a edició de la beca Segimon Serrallonga d'ampliació dels estudis en universitats estrangeres.
Torelló convoca la 17a edició de la beca Segimon Serrallonga d'ampliació dels estudis en universitats estrangeres. | Arxiu
Osona.com
27 de març del 2024
L'Ajuntament de Torelló, amb la col·laboració de la Xarxa Vives d'Universitats i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, convoca la 17a edició de la beca Segimon Serrallonga d'ampliació d'estudis en universitats estrangeres pel curs 2024-2025.

El termini per presentar sol·licituds estarà obert fins al pròxim 30 d'abril i s'hi podran presentar persones titulades o a l'últim curs d'una titulació de les àrees d'Humanitats, Arts, Ciències Socials o de l'Educació en alguna universitat o centre superior dels Països Catalans.

La dotació de la beca és de 10.000 euros que s'han de destinar a cobrir els desplaçaments, la matrícula, les despeses d'instal·lació, l'allotjament i la manutenció i el material d'estudi. Les bases de la convocatòria es poden consultar en aquest enllaç.

Aquest ajut es concedeix des de fa 17 anys. L'any 2006, després que l'escriptor i professor de Torelló Segimon Serrallonga fos nomenat fill predilecte del municipi, el consistori va acordar instaurar una beca d'ampliació d'estudis superiors a l'estranger.
Arxivat a