​Taradell Negre: una tercera edició per consolidar el festival

El certament tindrà lloc els dies 12 i 13 d'abril amb una vintena d'autors de novel·la negra catalana i un ampli ventall d'activitats relacionades

El Taradell Negre 2024 tindrà lloc els dies 12 i 13 d'abril.
El Taradell Negre 2024 tindrà lloc els dies 12 i 13 d'abril. | @bibliotaradell
Osona.com
27 de març del 2024
La tercera edició del Taradell Negre, el festival dedicat a la novel·la negra catalana, tindrà lloc els dies 12 i 13 d'abril, tot i que la setmana prèvia ja hi haurà activitats relacionades. Aquest 2024 hi participaran una vintena d'autors i el fil conductor serà la col·lecció de gènere policíacaCua de Palla. També es retrà homenatge a la trajectòria d'Andreu Martín, un dels escriptors que formen part d'aquest recull.

El festival es desplegarà al voltant de set taules rodones entre les quals en destaca una dedicada al narcotràfic amb la presència de la periodista Fàtima Llambrich, el mosso d'esquadra Xavier Álvarez i l'autor Damià del Clot.

El Taradell Negre és únic al territori i s'organitza des de la Biblioteca de Taradell amb el suport de l'Ajuntament i el comissariat de l'escriptora de Taradell Núria Martínez.
 

Activitats prèvies i complementàries

En el marc del Taradell Negre i amb l'objectiu de consolidar la cita s'han programat activitats i propostes diverses al voltant de la novel·la negra catalana. En aquesta línia, hi haurà tres presentacions de llibres: Via morta d'Assumpta Montellà; Rigor Mortis de Tura Soler; i Bruta i esquinçada de Núria Martínez.

D'altra banda, no hi faltarà l'Slam Literari, el concurs d'escriptura en directe amb alumnes del segon curs d'ESO de l'Institut de Taradell. Com a novetat, enguany s'oferiran els Tastets negres: diversos forns, fleques, pastisseres, bars i restaurants del municipi oferiran un producte relacionat amb el festival. També s'estrena el concurs de microrelats a través de la xarxa social X amb l'etiqueta #TaradellNegre.

Consulta totes les activitats del Taradell Negre 2024 aquí.
Arxivat a