​Manlleu preveu finalitzar les obres a la deixalleria municipal el gener del 2024

Les actuacions contemplen augmentar la capacitat d'emmagatzematge de residus o la preparació de la instal·lació per a l'acceptació de residus d'amiant, entre altres

Les obres de millora i ampliació de la deixalleria de Manlleu finalitzaran el gener del 2024.
Les obres de millora i ampliació de la deixalleria de Manlleu finalitzaran el gener del 2024. | Ajuntament de Manlleu
Osona.com
22 de novembre del 2023
L'Ajuntament de Manlleu preveu que les obres de millora i ampliació de la deixalleria municipal finalitzin el gener del 2024, quan el mateix consistori valorarà quines actuacions es portaran a terme a l'equipament per minimitzar l'impacte visual de la nova construcció.

Les actuacions, adjudicades a l'empresa Servi Queralt per un import de 653.400 euros –144.890 euros dels quals procedents d'un ajut de l'Agència de Residus de Catalunya, "avancen a bon ritme", detallen des del consistori de la capital de Ter.

Les obres contemplen l'ampliació de les instal·lacions per tal d'augmentar la capacitat d'emmagatzematge de residus amb un nou edifici cobert, poder acceptar noves tipologies de residus com l'amiant o un augment de la superfície de l'equipament per potenciar la reutilització de residus. També es pretén millorar a seguretat de l'espai instal·lant una càmera de vigilància a l'exterior de l'equipament.

Amb aquestes actuacions, l'Ajuntament pretén avançar en matèria de sostenibilitat, potenciar l'economia circular i contribuir en l'assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en contemplats a l'Agenda 2023.
Arxivat a