L'economia social i solidària d'Osona s'exhibeix a l'alTERna't de Manlleu

Una trentena de parades i una quinzena d'activitats paral·leles han omplert el passeig del Ter en una edició 2023 que girava al voltant del consum conscient com a eix temàtic

Centenars de persones han visitat la Fira alTERna't aquest diumenge a Manlleu.
Centenars de persones han visitat la Fira alTERna't aquest diumenge a Manlleu. | alTERna't
Osona.com
25 de setembre del 2023
Èxit total de la Fira alTERna't d'aquest diumenge a Manlleu. Centenars de persones han pogut conèixer de primera mà la diversitat de l'economia social i solidària d'Osona amb el consum conscient com a eix temàtic i a través d'una trentena de parades d'entitats i empreses del sector agroalimentari, social, educatiu, cultural, pedagògic, artesanal, de defensa dels drets ambientals o del col·lectiu LGTBIQ+, i una quinzena d'activitats paral·leles.

Tampoc hi va faltar l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central per coorganitzar unes jornades sobre comunitats energètiques cooperatives i al voltant dels menjadors escolars i productes de qualitat i proximitat.

La Fira alTERna't, que s'emmarcava al voltant del mes de l'Economia Social i Solidària d'Osona, tancava l'edició 2023 amb un dinar popular servit pel Dinem Plegats del Casal Claret.
 

La Fira alTERna't de Manlleu ha comptat amb una quinzena d'activitats paral·leles a la mostra. Foto: Cedida

Arxivat a