Es manté tallada l'R3 a Torelló per una avaria que va deixar atrapats un centenar de viatgers a l'interior d'un tren

Adif ja ha reparat la incidència, que va afectar la catenària, i s'està treballant per retirar el comboi aturat a la via

Un tren de Rodalies, en una imatge d'arxiu
Un tren de Rodalies, en una imatge d'arxiu | Cedida
Nació
07 de juny del 2023
Actualitzat a les 10:57h
L'R3 de Rodalies segueix tallada entre Torelló i Manlleu després d'una avaria a la catenària que va tenir lloc dimarts a tres quarts de vuit del vespre i que va provacar que un comboi quedés aturat a tocar de l'estació de Torelló amb un centenar de passatgers atrapats a l'interior. Quatre dotacions dels Bombers van haver d'intervenir per evacuar els viatgers amb seguretat i Renfe els va traslladar a la seva destinació amb autobusos. Com a conseqüència d'aquesta incidència, la companyia va activar un servei alternatiu de transport per carretera que encara es manté. Fonts de Renfe han indicat que Adif ja ha reparat la catenària i que s'està treballant per retirar el tren afectat. A banda, un altre tren també va resultar afectat, però aquest va aturar-se a la mateixa estació de Torelló, per la qual cosa no va caldre la intervenció dels Bombers per evacuar les persones que viatjaven al seu interior.

Tot i que no s'ha esclarit l'origen de l'avaria, aquesta zona de Catalunya va patir una forta tempesta el vespre d'aquest dimarts. A Vic, la pluja va obligat els Bombers a fer una vintena d'actuacions per inundacions de baixos i carrers.
 

Un centenar de passatgers, evacuats

Els Bombers de la Generalitat van haver d'evacuar un centenar de passatgers d'un tren de l'R3 entre Torelló i Manlleu pels problemes que estava patint la xarxa ferroviària. Protecció Civil va activar la prealerta Ferrocat.
 


Arxivat a