La pluja no atura el Pixa't de riure d'Alpens

Unes 400 persones han participat en la segona edició del festival de l'humor del Lluçanès

Las Polis al Pixa't de riure d'Alpens 2023.
Las Polis al Pixa't de riure d'Alpens 2023. | Gerard Garcia
Osona.com
05 de juny del 2023
El riure s'ha apoderat d'Alpens aquest cap de setmana amb el Pixa't de riure, el festival de l'humor del Lluçanès. Malgrat les previsions de pluja, unes 400 persones han participat en la segona edició de la mostra cultural omplint carrers i espais del municipi amb públic de totes les edats.

El tret inaugural del festival, el divendres, va anar a càrrec de l'humorista Pepe Viyuela omplint el Casino d'Alpens amb l'espectacle Encerrona. El dissabte va acumular el gruix de les programacions, arrencant la jornada a la plaça Major amb Las Polis, que van arribar amb moto tot restablint l'ordre públic. La resta d'actuacions del dia es van localitzar a l'antiga fàbrica Sati, a causa de la intensa pluja, amb Dudu Ardalot, Mike Tiger i la companyia de dones músiques i clown Jimena Cavalletti o Consuelo and Socorro Productions. La fi de festa va anar a càrrec del Cabaret Gamberru, on el conjunt d'artistes participants en el festival van improvisar un espectacle amb un objectiu comú: riures de si mateixos. En aquest espai també hi va actuar Marta Reyner amb el número de clown gestual Bernadette.

Amb l'objectiu de consolidar el festival com un projecte inclusiu, paritari, transgeneracional i solidari, l'organització valora positivament la segona edició del Pixa't de riure, i asseguren que la intenció és acostar propostes artístiques al món rural així com donar valor afegit a la figura del pallasso i mostrar la importància de l'humor al dia a dia.
Arxivat a