Torna el Festival d'Estiu de Sant Pere de Casserres els dissabtes de juliol

El monestir romànic acollirà cinc actuacions musicals exclusivament de veus femenines

Presentació del Festival d'Estiu de Sant Pere de Casserres 2023.
Presentació del Festival d'Estiu de Sant Pere de Casserres 2023. | Consell Comarcal d'Osona
Osona.com
03 de juny del 2023
Torna, un any més, el Festival d'Estiu de Sant Pere de Casserres, una proposta que combina el patrimoni romànic del monestir amb la música posant en valor les veus femenines. Les actuacions tindran lloc els dissabtes de juliol amb l'objectiu d'amenitzar els vespres estivals al conjunt arquitectònic programant cinc actuacions que donen protagonisme exclusiu a les dones.

La presentació del festival ha tingut lloc aquesta setmana a l'espai de la Feixa de les Masies de Roda i ha anat a càrrec de l'alcalde Jordi Vistós, la consellera delegada de Cultura i Arxiu Núria Arau, el president del Consell Comarcal d'Osona Joan Carles Rodríguez i Miquel Torrents, president de la Fundació Antiga Caixa Manlleu.
 

Cinc dissabtes, cinc propostes

Arau detallava la programació d'enguany, que iniciarà el dissabte 1 de juliol amb l'actuació de la cantautora del Lluçanès Mar Pujol presentant el seu primer EP Trepa. El dissabte 8 de juliol, Al·lèrgiques al Pol·len portaran al monestir Cants, crits i baralles. El 15 de juliol arribarà un dels plats forts de la mostra d'aquest 2023: l'artista Elena Gadel presentarà La dona que em vesteix. El dissabte 22 de juliol trepitjarà el conjunt arquitectònic la jove cantautora Carla Collado, i el darrer dissabte del mes The Feliuettes portaran Ja us he reconegut, un tribut i homenatge a Núria Feliu.