​Torna una nova edició de la Fira d'Herbes Remeieres de Vilanova de Sau

La mostra tindrà lloc aquest diumenge 4 de juny amb una programació lúdica i divulgativa extensa per conèixer el patrimoni etnobotànic del territori

Imatge d'arxiu de la Fira d'Herbes Remeieres de Vilanova de Sau.
Imatge d'arxiu de la Fira d'Herbes Remeieres de Vilanova de Sau. | Difucor
Osona.com
02 de juny del 2023
Actualitzat a les 15:31h
Vilanova de Sau torna a acollir, aquest diumenge 4 de juny, la Fira d'Herbes Remeieres, que enguany arriba a la 31a edició. La mostra ofereix diverses activitats lúdiques i de divulgació entorn la cultura etnobotànica de les Guilleries amb l'objectiu d'apropar els recursos naturals del territori i oferir als visitants l'oportunitat de conèixer el municipi.

La Fira d'Herbes Remeieres de Vilanova de Sau arriba al 2023 havent-se convertit en un referent del sector oferint gran diversitat de propostes. La mostra, d'accés gratuït i impulsada pel mateix Ajuntament, omplirà les places i els carrers del municipi amb una programació amplia: des del mercat on participen una quarantena d'expositors, passant per una ruta botànica, conferències, propostes infantils, tallers, xerrades i, fins i tot, una sessió de cuina en directe amb Iolanda Bustos.
 

Activitats paral·leles

El mateix diumenge 4 de juny a la Sala Polivalent es podrà visitar l'exposició Arrels de Joan Carles Reu -director tècnic de l'Herbolari de Sau-, que comptarà amb Josep Lleonart com artista convidat. A la Sala de Plens del consistori també s'acollirà la mostra interactiva sobre l'Espai Natural de Guilleries-Savassona.

El vessant lúdic tampoc hi faltarà: com cada any, la jornada ofereix el tradicional concurs de Rams de Flors Boscones. A més, per tal d'incentivar el contingut digital de la fira, s'ha creat un concurs d'Instagram on totes les fotografies i vídeos publicats amb l'etiqueta #firaherbes –dins del període comprès de l'1 de maig al 9 de juny- optaran a un àpat per a dues persones al restaurant Ferrer de Tall.

Consulta la programació.