Vic posa en relleu el patrimoni arquitectònic i musical amb «El so de les cases»

La setena edició de l'esdeveniment incorpora nous escenaris i un espai pensat pel públic familiar

Presentació de la setena edició d'El so de les cases.
Presentació de la setena edició d'El so de les cases. | Ajuntament de Vic
Osona.com
23 de maig del 2023
Combinar el patrimoni arquitectònic de Vic amb la música. Aquesta és l'essència d'El So de les Cases, una proposta que va arrencar ara fa set anys amb l'objectiu que els visitants puguin descobrir diferents espais de la ciutat a través de la diversitat musical, amb concerts de música clàssica, pop, indie, funk, jazz o folk.

Aquesta setena edició tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de juny i comptarà amb un total de 12 ubicacions -el jardí de la Casa Pratdesaba, el paranimf de la UVic ubicat a l'església de la Santa Creu, la Sala Educadors del Palau Bojons, la Sala dels Armats de la Congregació dels Dolors, el jardí de la Casa Cortada, l'Església de l'Escorial, el claustre del Convent del Carme, el pati gòtic del Museu d'Art Medieval, la Sala Modernista de la Casa Comella, la Torre d'en Franc, el carrer de Gurb i el Pati de l'Os del Seminari- i amb una quinzena d'artistes -Sergi Estella, Gemma Humet, Marta Cascales i Grauwi, Henrio, Marina Tuset, River Omelet, Coral Canigó, EMVIC, Aupa Strings, Marc Vernis Trio, Com Sona?, Jordi Domènech, Guillem Roma i Momi Maiga-. A més, enguany neixen dues noves propostes, una destinada al públic familiar i l'altra vinculada al projecte Sumem Patrimoni impulsat per l'Ajuntament de Vic.
 

L'espai familiar i El so dels carrers

La primera novetat de l'edició d'aquest 2023 és la incorporació d'un espai pensat pel públic familiar on, al llarg dels tres dies, s'oferirà un concert per a infants de 0 a 5 anys protagonitzat per la companyia d'espectacles musicals familiars Com sona?, una activitat que s'ubicarà a la Torre d'en Franch.

L'altra gran novetat d'enguany és el naixement de la iniciativa El so dels carrers, una proposta emmarcada en el projecte Sumem Patrimoni amb l'objectiu de posar en relleu l'harmonia patrimonial de les cases que mantenen l'estructura tradicional als carrers de la ciutat. En aquesta ocasió, el compositor osonenc Jordi Domènech oferirà una ruta musical amb quatre peces elaborades especialment per aquesta ocasió, al voltant del carrer de Gurb.
Arxivat a