​Ferida una nena d'11 anys en caure-li una porteria a sobre a Sant Julià de Vilatorta

El vent podria ser una de les causes del succés

La menor va ser traslladada amb l'helicòpter medicalitzat del SEM fins a l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.
La menor va ser traslladada amb l'helicòpter medicalitzat del SEM fins a l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. | SEM
Osona.com
18 de maig del 2023
Actualitzat a les 18:37h
Una nena d'11 anys va resultar ferida greu aquest dimarts en caure-li una porteria a sobre a Sant Julià de Vilatorta. Segons confirmen fonts policials a l'ACN, el fort vent que bufava en aquell moment podria ser la causa del succés. La menor estava jugant amb uns amics quan una de les porteries de la pista va caure-li al cap. Els Mossos van rebre l'avís a dos quarts de vuit del vespre i la menor va ser traslladada amb l'helicòpter medicalitzat del SEM fins a l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. La policia catalana ha obert una investigació per esclarir les causes de l'accident.

Des del consistori confirmen que les porteries de la pista municipal, en el moment dels fets, no disposaven dels elements de fixació que les subjecten perquè no caiguin. Recorden que es tracta d'un espai de lliure accés i lamenten que hi ha usuaris que mouen les porteries de lloc i no les tornen a deixar on tocaria. Segons expliquen, des de la brigada municipal periòdicament es fa una tasca de revisió i es tornen a ancorar.