Arrenquen un cartell del PP als morros del seu candidat a Vic

Amb un vídeo del moment dels fets difós a les xarxes socials, el cap de llista del Partit Popular a la capital d'Osona, Pau Ferran, denuncia "l'intent d'agressió" per part d'un home mentre penjava cartells de campanya a la ciutat

Un home retira el cartell del PP a Vic i s'enfronta a Pau Ferran, candidat de la formació a la ciutat.
Un home retira el cartell del PP a Vic i s'enfronta a Pau Ferran, candidat de la formació a la ciutat. | Twitter
Osona.com
15 de maig del 2023
Actualitzat a les 12:15h

"Una campanya plena de dificultats". Amb aquesta frase i a través d'un vídeo a les xarxes socials, Pau Ferran, cap de llista del PP a Vic, denunciava "l'intent d'agressió" que havia patit per part d'un home mentre penjava cartells de la seva candidatura a la capital d'Osona.

A les imatges difoses pel mateix candidat al seu compte de Twitter es veu com un subjecte arrenca un cartell que el mateix Ferran acabava de col·locar, per seguidament, llençar-lo a terra i allunyar-se tot etzibant-li gestos de menyspreu. A la publicació, Ferran condemna els fets i assegura que "les seves amenaces i coaccions no ens aturaran".
 
El vídeo ha provocat enrenou a les xarxes, així com la reacció de personalitats properes a la formació. És el cas de Daniel Sirera, alcaldable del PP a Barcelona, que mostrava el seu suport a Ferran compartint les imatges i condemnant els fets: "La violència és el recurs de qui no té arguments", piulava el popular.